Lékárna.cz

EMCO Miss Fit s ananasem 250 g

EMCO Miss Fit s ananasem 250 g EMCO Miss Fit s ananasem 250 g
Směs 2 druhů celozrnných lupínků a müsli s ananasem - zaměřeno pro ženy.

Více informací

Produkt je dlouhodobě nedostupný

Termín distribuce je neznámý

Podobné produkty

Produkty od stejného výrobce

Potřebuji poradit

Doporučené alternativní produkty

Do košíku
Do košíku

EMCO Miss Fit s ananasem 250 g

Užití
Výborně chutnají a svým vyváženým složením s nízkým obsahem cukru a tuku a vysokým podílem vlákniny přispívají k dobré kondici a zdraví a k získání a udržení štíhlé linie.

Základem müsli jsou kvalitní ovesné vločky, nejhodnotnější obilovina s vyváženým poměrem rozpustné a nerozpustné vlákniny a vysokým obsahem bílkovin a minerálních látek. Ovesná vláknina působí blahodárně na naše zdraví, především pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi (díky vzácným látkám - betaglukanům) a preventivně působí proti rakovině tlustého střeva a onemocnění trávicího ústrojí.

Pomáhá také při hubnutí a obezitě, neboť tlumí pocity hladu a navozuje pocit nasycenosti, proto postačí i menší porce.

Speciální úprava zapékaného müsli jej umožňuje jíst jak samostatně, tak s mlékem

Složení
müsli 40 % (ovesné vločky, pšeničné vločky, cukr, rostlinný olej, pšeničná mouka, strouhaný kokos, med, 0,5 % ananasový prášek (ananas, cukr, kukuřičný škrob), jedlá sůl, přírodně identické aroma, kypřící látka: jedlá soda, antioxidant: lecitin, askorbylpalmitát, alfa-tokoferol, celozrnné rýžové lupínky (rýže, cukr, celozrnná pšenice, pšeničný lepek, jedlá sůl, škrob, slad, pšeničné klíčky, laktóza, sušené odtučněné mléko), celozrnné pšeničné lupínky (pšeničná krupice, pšeničné otruby, rýžová krupice, kukuřičná krupice, cukr, kukuřičný škrob, maltodextrín, jedlá sůl, kypřící látka: jedlá soda, slad, med)

Informace o produktu

Výrobce:
Značka:
Kód výrobku:
54214
Kód EAN:
8595229900610
Držitel rozhodnutí:

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.