Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

DOUWE EGBERTS káva Espresso instantní 100g

100
1
starstarstarstarstar  100 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
DOUWE EGBERTS káva Espresso instantní 100g
Instantní ESPRESSO Douwe Egberts je vyrobeno z pečlivě vybraných kávových zrn pozvolna pražených. Výrazného aroma, silné chuti, bohatá pěna. Více informací
Kód výrobku: 114480
Cena s DPH: 122 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Podrobný popis výrobku DOUWE EGBERTS káva Espresso instantní 100g

Způsobem výroby a jemnou texturou je docíleno

  • výrazného aroma
  • silné chuti
  • bohaté krémové pěny

Espresso vám přinese zážitek pravého italského espressa, které si můžete připravit kdykoliv na něj dostanete chuť.

Rozpustná káva
Rozpustná káva byla uvedena na trh kolem roku 1950. Šálek instantní kávy lze připravit rychle a snadno bez vaření, neboť toto vše již bylo uděláno ve výrobním závodu. Existuje více jak 60 druhů káv. Pro výrobu kávy jsou nejdůležitější dva druhy - arabika a robusta. Arabika je aromatická káva s menším obsahem kofeinu, zatímco robusta má více kofeinu a má zemitější chuť. Druhy kávy se liší jako původem (horské, nížinaté), tak chutí a vůní zrn.

Výroba instantní kávy
Instantní káva se na trhu objevila v 50. letech minulého století. Existují dva způsoby její výroby - sušení mražením a rozprašováním. Během procesu sušení mražením se tekutá uvařená káva zmrazí na mínus 40 stupňů, což způsobí, že se voda v kávovém koncentrátu přemění na krystaly. Ty se pak sublimací odstraní a rozpustná káva ve formě pevných suchých krystalů zůstává.

Druhou metodou se koncentrovaná káva rozprašuje do horkého vzduchu, který vysuší vodu z koncentrátu a zanechá pouze kávový prášek.

Odborníci z Douwe Egberts doporučují, aby baleni kávy bylo vždy po použití opětovně co nejlépe uzavřeno a uchováváno v lednici v dobře zavřené nádobě. Takto vůně a chuť kávy vydrží nejdéle. Pro její maximální zachování se doporučuje spotřebovat otevřené baleni do 3 týdnů.

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu