Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Allnature

Dermatix 15 g

98
5
starstarstarstarstar  98 %
akceDermatix 15 g
Napomáhá změkčit, vyrovnat a vyhladit jizvy, omezit jejich nežádoucí barevné změny a potlačit bolest a svědění. Dermatix SiGel je možné používat i při...Více informací
Kód výrobku: 46997
Běžná cena: 1.290 Kč (ušetříte: 411 Kč = 32 %)
Cena s DPH: 879 
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pátek 28.4.2017
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Dermatix 15 g

(98 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Michaela.Stromsikova(19.11.2014)starstarstarstarstar

Zatím jsem vyzkoušela párkrát, protože doktror mi místo deramtixu doporučil silikonové náplati, nyní to ale střídám a zdají se mi perfektní.

hegenbartova(07.07.2014)starstarstarstarstar

skvělé na jizvy ... vyhojí opravdu velmi dobře

Kamila(01.11.2012)starstarstarstarstar

Vyšší cena, ale stačí opravdu málo. Dávali jsme synovi (miminko) po operaci rozštěpu rtu spolu s jemnou masáží jizvy a jizva není vůbec vidět. Takže super.

Ověřený zákazník(20.10.2012)starstarstarstarstar

lepší vzhled jizvy

Ověřený zákazník(16.05.2012)starstarstarstarstar

Pokud se někdo rozhodujete - mohu jen doporučit. Mám s ním zkušenost již z minulého roku a opravdu funguje - jizva je vyhlazená, v podstatě neviditelná. Jen je třeba říci, že opravdu musíte poctivě používat 2xdenně min. 2 měsíce (já celkem 6 měsíců). Pro ženy výhoda - dá se aplikovat pod make up a poté je jizva opravdu dokonale překryta bez nerovností.

PRO: Opravdu funguje. Skvělá věc!
PROTI: Cena je sice vyšší ale za ten efekt to stojí.
Miloš(12.05.2012)starstarstarstarstar

Kvalitní produkt s vysokou cenou. Na trhu v ČR jen těžko naleznete lepší přípravek na ošetření čerstvých jizev po chirurgickém ošetření (myslím tím jizev po operačních zákrocích různých druhů-u mne od odstranění pih a mateřského znaménka, po odstranění lipomu a apendixu o délce jizvy 10cm).

PRO: Kvalitní produkt se kterým mám pouze kladné zkušenosti
PROTI: Pouze výše ceny
mfrantes(14.02.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(30.10.2011)starstarstarstar

Mohu doporučit

PRO: Zatím se osvědčil. Hojí se to asi o něco líp a rychleji
PROTI: Proti je cena, ale když to bude tak fungovat dál, tak pro zdraví se musí něco obětovat
Ověřený zákazník(04.07.2011)starstarstarstarstar

Opravdu funguje :-)

Polachova.Lucie(27.05.2011)starstarstarstarstar

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

Mgr. Pavla Horáková
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz