Naplno zazáří při přípravě studených zálivek, omáček a pikantních dipů.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, zítra u vás.
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Tamari se vyrábí z přirozeně bezlepkových surovin. Oproti obyčejný levným „sójovým omáčkám“ tamari neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.
Rozdíl mezi shoyu a tamari: Shoya a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo.
Sójové boby (48,9 %), voda, mořská sůl (13,8 %), alkohol 1,6 % (z cukrové třtiny), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
K dochucení pokrmů např. na zeleninu, maso i ryby, pokrmy založené na rajčatech, restovaná hlíva úsřičná, dresink na salát a jiné.
Alergen: Sója. Může obsahovat stopy lepku.
Balení obsahuje 500 ml.
Na chladném a suchém místě. Chraňte před slunečním světlem.
Vyzkoušená a výborná !
Výborné ve srovnání s ostatními sojovými omáčkami.
Chutná a bez lepku.
Sojovou om. Tamari používám již dlouho, nejlepší ze všech sojových omáček
Nejlepší sójová omáčka jakou znám !
Velmi dobra, kvalitna tamari, bezlepkova. Mali by dat nejaky zmensovac do otvoru, lebo je to len obyc sklo siroke a vzdy ked nalejem omacku, zvysok steka po flasi.
Abychom vám usnadnili rozhodování, zobrazujeme také recenze tohoto produktu z e-shopu MojaLekáreň.sk, který je slovenskou "sestrou" Lékárna.cz. Věříme, že informační hodnota recenze převáží nad tím, že se při čtení trochu potrápíte se slovenštinou.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.