Najemno rozemleté mandle pro výrobu parádního cukroví nebo lahodného nápoje.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Mandlová mouka se vyrábí z najemno rozemletých mandlí. Můžete jí nahradit část klasické mouky nebo použít pouze mouku mandlovou. Pokrmy tak trochu ozdravíte, odlehčíte a dodáte jim vyšší výživnou hodnotu. Z mandlové mouky se vyrábějí vyhlášené makronky, můžete s ní však ozvláštnit jakékoliv dezerty. Umixujete z ní i mandlové mléko nebo připravíte domácí marcipán. Na mandlovou mouku nedají dopustit také paleo nadšenci nebo celiaci, kteří na ní oceňují její přirozenou bezlepkovost.
Mletá loupaná jádra MANDLÍ*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energická hodnota 2491 kJ / 596 kcal, Tuky 50 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,0 g, Sacharidy 9,0 g z toho cukry 4,5 g, Vláknina 10 g, Bílkoviny 21 g, Sůl 0,05 g.
Španělsko
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, ostatních skořápkových plodů a sezamu.
Určeno pro tepelné opracování. Můžete nahradit část jiné mouky při pečení.
Balení obsahuje 250 g.
Skladujte v suchu. Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Po otevření uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.