Akce
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v pátek 8. 7.
Pokud pro vás bude chuť hodně koncentrovaná a málo sladká, jednoduše ho zkombinujte s nějakým neutrálním sirupem, třeba s agávovým.
Použít jej můžete všude tam, kde uvítáte jeho výraznou chuť. Sirup můžete využít při pečení či ochucení pudinku. Sirup z ječného sladu se hodí na slané marinády a zálivky – skvělá je kombinace tohoto sirupu s tamari nebo olivovým olejem a hořčicí.
Ječný slad* (80 %), voda.
Sirup z ječného sladu obsahuje 2,5 % fruktózy, 9 % glukózy a 39 % maltózy.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Energetická hodnota: 1 218 kJ/291 kcal; tuky: 0,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 92 g; cukry: 92 g; bílkoviny: 4,5 g; sůl: 0,001 g.
Skladujte při teplotě do 20 °C.
Je to naprosto výborný. Má specifickou vůni i chuť - je to ječný sirup. Mám jej raději než med, protože se mi nezdá tak sladký. Vhodný snad do všeho.
k slazení lepší než cukr, ale privileguji med
Za mňa hodnotím tento sladový sirup ako najlepšie sladidlo na svete. Je chutné, voňavé, nie je tak sladké ako napríklad med alebo cukor, má nízky glykemický index a dá sa použiť na čokoľvek. Okrem sladkých jedál sa môže pridávať a používať aj pri príprave akéhokoľvek mäsa alebo omáčky. Použitie má všestranné. Mám odskúšaný už aj ďatlový sirup alebo sirup z agáve, tento mi však chutí najviac. Odporúčam!!!
Abychom vám usnadnili rozhodování, zobrazujeme také recenze tohoto produktu z e-shopu MojaLekáreň.sk, který je slovenskou "sestrou" Lékárna.cz. Věříme, že informační hodnota recenze převáží nad tím, že se při čtení trochu potrápíte se slovenštinou.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.