Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

COLAFIT pro psy a kočky 30 kostiček

83
8
starstarstarstarstar  83 %
akceCOLAFIT pro psy a kočky 30 kostiček
Veterinární přípravek pro výživu kloubů, vaziv, šlach a srsti psů a koček. Více informací
Kód výrobku: 50163
Běžná cena: 315 Kč (ušetříte: 101 Kč = 32 %)
Cena s DPH: 214 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku COLAFIT pro psy a kočky 30 kostiček

(83 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
a.matulova@mtt.cz(21.11.2016)starstarstar

jiri.boril@centrum.cz(03.04.2015)starstarstarstar

Pes colafit přijímá bez problémů. Na posouzení zlepšení stavu je brzy.

thera228@seznam.cz(14.01.2015)starstarstarstarstar

Kupuji pro 10letou stafordku a velice ji prospiva, beha ji to skvele. I srst ma peknout. Doporucuji

pavlusam@seznam.cz(13.12.2014)starstarstarstarstar

papego(18.11.2014)starstarstar

Lillinka516(02.07.2014)starstarstarstarstar

falm(10.03.2014)starstarstarstar

Myslím, že jsem zaznamenal jisté zlepšení, ale zatím jsem to nasadil našemu kocourovi spíš jakko prevenci i když mu je již 15 let.

Phalacocorax(28.12.2013)starstarstarstar

Kocour nějaký čas kulhal na levou nohu, při pravidelném podávání se jeho stav zlepšil.

Ověřený zákazník(04.04.2013)starstarstarstarstar

doporučuji pro starší psi

PRO: tento produkt už máme podruhé pro desetiletou fenu a je to opravdu znát v pohybu
Ověřený zákazník(16.03.2013)starstarstarstar

Náhodou

PRO: Kočičky ho papají
PROTI: noc
Ověřený zákazník(14.03.2013)starstarstar

doufám v dobrý výsledek

PRO: dobře se dávkuje naděje pro pohybový aparát mazliků
PROTI: zatím nic
Ladislava(21.01.2013)starstarstarstar

Perfektvní pro pejsky vyššího věku trpící na bolesti zad a jinné problémy s hlediska hybnosti.

PRO: Doporučuji pro pejsky vyššího věku, zpevněje kosti i chrupavky
PROTI: Neznám žádné negativa
Wanda Niemczyková(24.11.2012)starstarstarstarstar

Měla jsem problémy z klouby. užívám to krátkou dobu, ale už cítím obrovské zlepšení. Jsem majitelkou pejsků. U starší jsem zjistila, že ji trápí zadní klouby, proto jsem objednala i Colafit pro ni. Zjistila jsem, že je čilejší i do schodu rázněji běhá. Polyká se dobře i bez zapití vody. Pejskovi to jen namočím do vody a spolkne to bez obtíží.

PRO: doporučuji
Ověřený zákazník(11.06.2012)starstarstarstarstar

Po odzkoušení několika preparátů na klouby,jsem velice ráda,že jsem našla kostičky Colafit. Nemusím pejskům dávat třeba osm velkých tablet (velké plemeno 70kg) ale stačí jen jedna kostička,která se dá zmáčknout případně roztřihat podle potřeby a velikosti psa. Použila jsem jej jak na akutní potíže,tak i preventivně.Může se používat dlouhodobě a pejsek si ničeho ani nevšimne.S tabletama jsme vždy bojovali. Použití Colafitu je jednoduché a rychlé.

PRO: bez chuti,zápachu,malé rozměry účinek odzkoušený již za několik let na 3 psech příjemná cena nízké dávkování
Ověřený zákazník(13.12.2011)starstarstar

Zatím neznám účinek

PRO: Nemohu posoudit
PROTI: Zatím neznám účinek
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu