Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

COLAFIT 60 kostiček

90
77
starstarstarstarstar  90 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
COLAFIT 60 kostiček
Kolagen je základní stavební hmota pojivových tkání, ale z potravy si ji tělo získává velmi obtížně. Kostičky Colafit obsahují krystalický kolagen...Více informací
Kód výrobku: 4548
Cena s DPH: 482 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku COLAFIT 60 kostiček

(90 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
strejcova.marie@seznam.cz(29.10.2016)starstarstarstarstar

Mossigová(03.08.2016)starstarstarstarstar

pinetka(29.07.2016)starstarstarstarstar

svoma2(22.07.2016)starstarstar

lucie.kadlecova13@seznam.cz(11.05.2016)starstarstarstarstar

pavlice126@seznam.cz(23.03.2016)starstarstarstar

koupeno jako dárek, takže nevyzkoušeno.

Irena Ducháčková(28.02.2016)starstarstarstarstar

Laša(08.02.2016)starstarstarstar

Jana Tomášová(07.12.2015)starstarstarstar

myska.abby(01.12.2015)starstarstarstarstar

kozubikova@hrkralove.ferona.cz(18.08.2015)starstarstarstarstar

Velká spokojenost. Již mám dlouhodobé zkušenosti.

axyk(12.08.2015)starstarstarstarstar

ireenaa(02.08.2015)starstarstarstarstar

Nikdy nezklame, doporučuji.

pavka(26.06.2015)starstar

sona bartlova(01.06.2015)starstarstarstarstar

xaniretak(25.03.2015)starstarstarstarstar

Stanik(05.02.2015)starstarstarstarstar

hupa(20.01.2015)starstarstarstarstar

styrcova@atlas.cz(06.10.2014)starstarstarstarstar

Hopery(22.09.2014)starstarstarstarstar

stepan(07.09.2014)starstarstarstarstar

lea1(15.08.2014)starstarstarstarstar

horackovajana001(07.08.2014)starstarstarstarstar

breberka.salalala@seznam.cz(04.08.2014)starstarstarstarstar

VB(24.06.2014)starstarstarstarstar

Luna(26.05.2014)starstarstarstarstar

Janakluka(27.03.2014)starstarstarstarstar

pomohl mi jako jediný ze všech výživových kloubních preparátů. Pochválil mně i ortoped!

Lenicka(25.03.2014)starstarstarstarstar

vysoka cena, ale ucinek super. bolest kloubu je pryc.

JITULKA(06.03.2014)starstarstarstarstar

alenka35(04.02.2014)starstarstarstarstar

rajda(31.01.2014)starstarstar

Martina Picková(03.12.2013)starstarstarstarstar

Staní(21.11.2013)starstarstarstarstar

jaroslava.valisova@seznam.cz(10.11.2013)starstarstarstarstar

spokojenost

PetraV.(26.09.2013)starstarstarstarstar

super, spokojenost, opravdu pomohou

veruna77(16.09.2013)starstarstar

plchutova(11.09.2013)starstarstarstarstar

Dana1313Da(25.08.2013)starstarstarstarstar

Mikulová(16.07.2013)starstarstarstarstar

Colafit kostičky užívám opakovaně vždy po nějaké době znovu, myslím že je to dobrá věc.

jurankova(27.05.2013)starstarstarstarstar

jana(21.05.2013)starstarstarstar

vyhovuje mi produkt

PRO: bolí mě klouby
zdenda(23.04.2013)starstarstarstar

Produkt vhodný pro doplnění kolagenu.

PRO: Kvalitní kolagenové kostičky za přijatelnou cenu. Pouze 1 ks denně stačí.
PROTI: Nezjistil jsem.
Ověřený zákazník(22.04.2013)starstarstarstarstar

Přípravek mám již dlouhodobě ověřený, vyhovuje mi .

jitkasla(21.04.2013)starstarstarstarstar

Jari1(17.04.2013)starstarstarstarstar

Jitka(02.04.2013)starstarstarstar

-první dávka byl vánoční dárek, proto objednávka dalšího balení

PRO: -po dvouměsíčním používání, znatelné zlepšení
Ověřený zákazník(26.03.2013)starstarstarstarstar

používáno již dříve s kladným výsledkem

svejdice(20.03.2013)starstarstarstarstar

Jsem velice spokojená, užívám už asi rok bez přestávky, ustaly bolesti kolenou, zlepšila se kvalita pleti, nehtů, zmizely bílé skvrny na nehtech

Orryones(19.03.2013)starstarstarstarstar

1marci(17.03.2013)starstarstarstar

je to dobrý produkt, pomáhá, ale musí se používat opakovaně

PRO: lehké užívání
brodska.katerina@gmail.com(07.03.2013)starstarstar

Ověřený zákazník(04.03.2013)starstarstar

Dobrý poměr cena - výkon, ale mě osobně na klouby nijak výrazně nepomohlo.

jadwigab(24.02.2013)starstarstarstar

verunacek(21.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(17.02.2013)starstarstarstar

Účinky má stejné jako obdobné produkty, ale cenově je daleko výhodnější

PRO: I po tak krátké době cítím úlevu od bolesti
Ověřený zákazník(14.02.2013)starstarstarstarstar

dobré

PRO: dobré
Radka(05.02.2013)starstar

Zatím žádné viditelné změny nevidím koupila jsem si ho hlavně kvůli povolené kůži jak bylo doporučováno zkusím ještě jedno balení

eLMinho(01.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(24.01.2013)starstarstarstar

doporučuji

PRO: Pomáhá
PROTI: nic
Ověřený zákazník(22.01.2013)starstarstarstarstar

kupuji znou i pro své známé

PRO: znatelná úleva od bolesti
Zmigy(20.01.2013)starstarstarstarstar

vymetal(19.01.2013)starstarstarstarstar

Silva(19.01.2013)starstarstarstarstar

jednoduché užívání i dlouhodobě

PRO: snadné polykání
katos(16.01.2013)starstarstarstarstar

nyxie(15.01.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(13.01.2013)starstarstarstarstar

důvod koupě - doporučení známých, s tím, že je to dobrý a funkční výrobek - s čímž jsem se ztotožnila. Je bez chuti, dobře se užívá.

PRO: opravdu funguje, co se týče pleti a hlavně kloubů
PROTI: nic
Ověřený zákazník(27.12.2012)starstarstarstar

funguje to sice po delším užívání ale mohu doporučit

PRO: nepůsobí hned ale funguje téměř jsem nemohla chodit - artroza přiměřená věku a nyní chodím
skejna(23.12.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(16.12.2012)starstarstarstarstar

kvalitní kolagen

szalen(11.12.2012)starstarstarstarstar

susu178(08.12.2012)starstarstarstarstar

sapolarka@seznam.cz(22.11.2012)starstarstarstarstar

zatím funguje, kolena nebolí

zudii(19.11.2012)starstarstarstarstar

certix(17.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(16.11.2012)starstarstarstar

Doporučuji všem

PRO: používám dlouhodobě a zjistila jsem, že při mé diagnoze je jejiný, který mi uleví od bolestí
Ověřený zákazník(12.11.2012)starstarstarstar

pociťuji ústup bolesti kloubů

Věra(12.11.2012)starstarstarstarstar

S produktem mám velmu dobré zkušenosti, pomohl při bolestech v koleni a rameni.

PRO: Dávkování Složení
Annie(07.11.2012)starstarstar

Jsem překvapená z účinku :-) Nedůvěřovala jsem produktům z reklam, ale v tomto případě jsem kvůli ceně udělala výjimku. A vyplatilo se. Už ho bereme s kamarádkou (oběma nám je 21 let) měsíc, protože jsme sportovně založené a měly jsme problémy s koleny a zády. Doporučuji vyzkoušet, asi to bude hodně i o individualitě problému.

PRO: Velmi dobře uživatelné, po měsíci užívání chodím běhat konečně bez bolestí :-)
PROTI: musí se navyknout na režim - ráno vstát a první si vzít Colafit
Francie72(05.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(04.11.2012)starstarstarstarstar

vynikající prostředek

Jirina(02.11.2012)starstarstarstarstar

s.y.k.i.c(29.10.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(26.10.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji.

PRO: Klouby jsou pružnější a i pleť.
Domi(07.10.2012)starstarstarstar

vynikající, pomáhá zejména při zátěži kloubů posilování

zdecapka(03.10.2012)starstarstarstar

Kvalitní kolagenový výrobek, stačí 1 kostička denně

Ověřený zákazník(02.10.2012)starstarstarstarstar

doporučuji, perfektní doplněk stravy

PRO: vynikající, pomohl mi od bolesti kloubů, musí se užívat alespoň 3-4 měsíce
Phalacocorax(13.09.2012)starstarstarstar

tomas.rusy@centrum.cz(12.09.2012)starstarstarstarstar

Antoš(03.09.2012)starstarstarstar

produkt je skutečně kvalitní,aplikace jednou denně doporučuji každému

PRO: skutečně kvalitní prostředek
lamak(28.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(24.08.2012)starstarstarstarstar

Zatím nevím užívám ho pouze 9 dní.

Hana(19.08.2012)starstarstarstar

manželovi pomohl

Braborcová(16.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(11.08.2012)starstarstarstarstar

Opravdu kvalitní výrobek. Doporučuji.

marcka77(09.08.2012)starstarstarstar

Colafit mi pomohl, po nějaké době si jej určitě objednám znovu.

Suri(06.08.2012)starstarstarstarstar

Vynikající přípravek, užívání-denně jedna kostička na lačno, tak to je nesrovnatelné množství než u ostatních "želatin" s dávkováním několikrát denně x tablet.

jakubinska(05.08.2012)starstarstarstarstar

jana loušová(03.08.2012)starstar

je to prevence kloubů

PRO: nezatěžuje to organismus
PROTI: nevím, jen se to lepí na patro, pokud to ihned nezapiji
rhlouchova@seznam.cz(02.08.2012)starstarstar

Evík(20.07.2012)starstarstar

Budu ještě užívat další 3 měsíce jestli se efekt neprojeví později, jinak s užíváním skončím. Produkt se užívá celkem dobře, jen někdy zapomenu užít nalačno 10 minut před jídlem!!. Doporučit ostatním zatím nemohu, neboť se požadované účinky u mne zatím neprojevily.

PRO: produkt mi doporučila ošetřující lékařka - na klouby
PROTI: zatím užívám 3 měsíce a nevidím žádné zlepšení, ani ve vedlejších účincích (zlepšení stavu nehtů a pleti)
Ověřený zákazník(19.07.2012)starstarstar

pouzivam ho este kratko take neviem zhodnotit jesli pomaha

PRO: Cena skoro stopercentni kolagen oproti inym liekom pouziva sa iba raz denne
D.Brabcová(16.07.2012)starstarstarstarstar

při dlouhodobém užívání nebolí klouby

PRO: snadné užívání vysoká účinnost
Ověřený zákazník(15.07.2012)starstar

nepozoroval sem zadne zlepseni ani zmenu

Miroslav Pěnkava(13.07.2012)starstarstarstar

Podle mne je Colafit velmi dobrý produkt ke snížení i pozdějším odstranění bolestí kloubů, hlavně kolenních.

PRO: Působí dobře na moje klouby, hlavně kolena, která mě občas bolí. Po požívání Colafitu bolest ustupuje.
Alena Bočanová(07.07.2012)starstarstarstarstar

Byl mi doporučen.

PRO: bez jakýchkoliv potíží
Ověřený zákazník(29.06.2012)starstarstarstarstar

dtto pro

PRO: užívám roky a je velice dobrý a účinný na pleť, na klouby, na vlasy
Ověřený zákazník(25.06.2012)starstarstar

Užívám tento lék krátce. Hodnotit mohu později.

Michala(11.06.2012)starstarstarstarstar

Rozhodně doporučuji.

PRO: Měla jsem problémy s kolenama. Nyní jsem opravdu v pohodě. Člověk cítí pohodu a úlevu již po pár dnech.
Ověřený zákazník(07.06.2012)starstarstarstarstar

...zatím nemohu uvést další podrobnosti, produkt užívám teprve pár dní...

PRO: ...skvělá cena
Nikol(04.06.2012)starstarstarstar

Uvidím, zatím jsem v začátku, ale věřím že mi zlepší můj problém s klouby. Poměr cena-výkon je ideální.

PRO: Nutno brát pouze jednu tabletu denně.
Ověřený zákazník(24.05.2012)starstarstarstarstar

parad

PRO: super česky vyrobek
PROTI: nic
Lemonka(22.05.2012)starstarstarstar

přítel si výrobek moc chválí, přestaly ho bolet kolena a tento efekt vydrží i po dobrání balení (momentálně jsou to dva měsíce)

PRO: funguje
Radka(17.05.2012)starstarstarstarstar

výrobek nevyléčí,ale opravdu pomůže lidem,co mají problémy s klouby atd....

PRO: super
Ověřený zákazník(23.04.2012)starstarstarstarstar

úžasné na klouby, výborná záležitos

PRO: úžasné na klouby, výborná záležitost
frantisek(23.04.2012)starstarstarstarstar

Manžel je užívá přes rok a je moc spokojený

Jana(14.04.2012)starstarstarstarstar

určitě budu kupovat nadále

PRO: vyhovují mi kostičky, jsem ráda, že neberu pilulky beru colafit už více než rok zdá se mi, že mám hezčí pleť
PROTI: nic
Ověřený zákazník(08.04.2012)starstarstarstarstar

Spokojenost, doporučuji těm, kteří mají problémy s pohybem.

PRO: Vyzkoušený, pomáhá
PROTI: nic
Helena Zoubková(05.04.2012)starstarstarstarstar

Mám s tímto produktem dobré zkušenosti a cítím zlepšení a hybnost v problematických kolen, proto jsem objednala další produkt na zmírnění bolestivosti výše uvedených kloubů, a také mě příjemně zaskočila rychlost dodání zboží od objednávky

PRO: zmírňuje bolesti v kolenou
Michal(26.03.2012)starstarstarstar

Kvalitní český produkt, který nemá ve světě obdoby.

Ověřený zákazník(19.03.2012)starstarstarstar

Užívám a budu užívat dál, snad se dočkám úlevy

PRO: používám na základě reklamy a věřím, že pomáhá.
PROTI: Zatím,ale úlevu od bolesti nepociťuji.
Ověřený zákazník(12.03.2012)starstarstarstarstar

Kolagen je znám jako důležitá bílkovina lidského těla, která je součástí všech pojivových a vazivových tkání. Colafit užívám pravidelně (denně) 10-12 let. Ve středním věku jsem měl, jako bývalý aktivní sportovec, problémy s koleními klouby. Předpokládám, že právě díky Colafitu, mám dnes, v 58 letech, kolena relativně v pořádku.

PRO: "výživa" kloubní chrupavky - kolagenem
Jitka(01.03.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(27.02.2012)starstarstarstar

jsem velmi spokojena, koupila jsem ho všem v rodině, kdo má problém s klouby

PRO: snadné užívání, u mně funguje, je vyzkoušený
PROTI: musí se užít ráno nalačno, často se mi stává, že zapomenu a najím se, ale to je asi jen nevýhoda pro mně
Honza T.(26.02.2012)starstarstarstar

- Produkt mně byl doporučen známými, kteří s ním mají také dobré zkušenosti. Rozhodně doporučuji vyzkoušet.

PRO: Pociťuji avizovaný léčebný účinek
Jana Kalendová(17.02.2012)starstarstarstar

je velkým přínosem

PRO: velice mi pomáhá
PROTI: nemám nic
Helena(16.02.2012)starstarstarstar

velice spokojená

PRO: prověřená účinnost bezvadné užívání
Marie(13.02.2012)starstarstarstarstar

Po doporučení zdravotníka jsme velmi spokojeni s kladnými účinky.

PRO: Výrazné snížení bolesti v kloubech.
Ověřený zákazník(13.02.2012)starstarstar

nemám s ním zkušenost,je to první balení,uvidíme....

Ověřený zákazník(12.02.2012)starstarstarstarstar

Tento produkt jsem si vybrala na doporučení známého, kterému pomohl. Moje zkušenosti s produktem jsou perfektní, pomohl. Použití je bez problémů a mohu ho jen doporučit.

PRO: pomohl při bolestech kolena nyní byla i výhodná cena
Marta Čeganová(11.02.2012)starstar

Určitě neublíží, kolagen je nutný na pleť, nehty i vlasy

PRO: Ještě jsem nevyužila, doporučila mně jej kamarádka
Ověřený zákazník(04.02.2012)starstarstarstar

Kvalitní výrobek za rozumnou cenu

PRO: Opravdu funguje na bolavé klouby, navíc jsou po něm i krásné vlasy, nehty a pleť
PROTI: trochu zvláštní konzistence kostiček - dají se hůř spolknout
Ověřený zákazník(03.02.2012)starstarstarstarstar

Produkt užívám dlouhodobě, nezatěžuje zažívání.

PRO: Užívá se 1x denně, nezatěžuje zažívání.
Štěpánek Jan(02.02.2012)starstarstarstar

Jako alergik ja manželka velmi spokojená,protože ulevuje bolesti kloubů.

Léééňa(30.01.2012)starstarstarstar

je to čistý colagen

PRO: moc mi pomohl při kloubních potížích
z.šimečková(26.01.2012)starstarstarstarstar

pomáhá

Ověřený zákazník(25.01.2012)starstarstarstarstar

Produkt mi byl doporučen ortopedem. Poté, co mi v mládí pomohl, jsem se k němu kvůli dobré zkušenosti po letech vrátila, protože jsem začala opět pociťovat píchání v kolenou.

PRO: Opravdu pomáhá. Sympatická forma. Není nutné zapíjet.
Blanka(24.01.2012)starstarstarstarstar

nemá žádné vedlejší účinky

PRO: čistý kolagen
Ověřený zákazník(23.01.2012)starstarstarstarstar

cena

PRO: cena
Ověřený zákazník(21.01.2012)starstarstarstarstar

Špičkový výrobek, jednoduché užívání. Čistý kolagen s vysokou vstřebatelností.

PRO: Maximální vstřebatelnost a využití.
Halina L(21.01.2012)starstarstarstar

když nepomůže,neuškodí,je to čistý produkt bez éček

PRO: colafit používám delší dobu,citím po něm úlevu
PROTI: nevím
Ověřený zákazník(20.01.2012)starstarstarstar

prestali me po colafitu bolet klouby

Ověřený zákazník(19.01.2012)starstarstarstarstar

Super výrobek, na Lekarna.cz i za služnou cenu. Dobře se užívá, není potřeba voda. :)

PRO: dobře se užívá.
Tomyhell(14.01.2012)starstarstarstarstar

Asi mi to pomáhá, doporučil známý Fyzioterapeut

PRO: Výborný
Ověřený zákazník(08.01.2012)starstarstarstar

Používám pro sebe i pro psa, tato "lidská" forma je vhodná i pro větší plemena psů (např. nad 20kg).

Ověřený zákazník(01.01.2012)starstarstarstarstar

perfektní na klouby

Lenka Mazáčková(29.12.2011)starstar

nejsem si jistá účinností přípravku

PRO: recenze byly dobré
PROTI: koupila jsem tátovi, kterého bolí klouby ale po cca 2 měsíční kůře bohužel nezaznamenal nějaké zlepšení
Mila(27.12.2011)starstarstarstarstar

uvidíme až výsledky

PRO: ano
PROTI: ne
Ověřený zákazník(15.12.2011)starstarstarstar

produkt užívám dlouhodoběji, byl mi doporučen při problémech s klouby.

PRO: zlepšuje pohyblivost kloubůmírní bolesti
Novosadova Marie(11.12.2011)starstarstarstarstar

Produkt doporučuji i ostatním,protože je snadné jeho užívání,dobře se polyká a doufám,že se zlepší i stav mých kloubů.

Marie Vašíčková(09.12.2011)starstarstarstar

Koupila jsem ho pro tchými, má bohužel velké problémy s klouby.

Ilona(09.12.2011)starstarstarstarstar

Tento produkt jsem si vybrala na doporuční kamarádky a jsem s ním já i celá moje rodina velice spokojeni.

PRO: při delším užívání necítím bolest v kloubechdoporučila mi ho kamarádka,které také pomáhá
PROTI: -
Ověřený zákazník(07.12.2011)starstarstarstar

doporučuji, máme to několikrát osvědčené, opravdu pomáhá na bolesti kloubů, zejména kolen.

PRO: pomáhá opravdu, je to osvědčený výrobek naší rodiny.
PROTI: cena
Ověřený zákazník(06.12.2011)starstarstarstarstar

vybrala jsem si ho na doporučení více lidí, kteří ho už užívali a byli spokojeni

PRO: snadné užívání
Eva(05.12.2011)starstarstarstarstar

první objednávka

PRO: tento produkt je pro mého tatínka s nemocí kloubů, objednán poprvé, tak uvidíme, zda mu alespoň trochu uleví od bolestí.
PROTI: zatím ne
Ivo Lichnovský(05.12.2011)starstarstarstar

Bolest kloubů

Ověřený zákazník(05.12.2011)starstarstarstar

produkt doporučuji

PRO: po využívání 2 balení přestala bolest kolene...:-))), na jaře budu pokračovat
Vernerová Danuška(14.11.2011)starstarstarstar

Jelikož, jako seniorka užívám tyto prostředky z manželem

PRO: je to čistý kolagen
Lubomír Červený(26.10.2011)starstarstarstarstar

Při opakovaném používání se produkt zatím osvědčilMohu doporučit.-

PRO: Používám jako prevenci
Ověřený zákazník(22.10.2011)starstarstarstar

Znám ho a vím že pomáhá

PRO: nenáročnost s požíváním
Ověřený zákazník(19.10.2011)starstarstarstar

v TV jsem vyslechla názor lékaře a z tohoto popudu jsem se rozhodla pro vyzkoušení.

PRO: Nelze hodnotit z důvodu krátké doby užívání
Jindřiška KAPKOVÁ(17.10.2011)starstarstarstarstar

JEŠTĚ NEVÍM

PRO: JEŠTĚ NEVÍM
Anna(16.10.2011)starstarstarstar

Jak už jsem uvedla a doufám že máte pravdu,že pomáhá.Zatím jen mohu potvrdit že užívání je velice snadné.Beru ho jen pár dní,víc budu vědět až tak po měsíci,pak teprve mohu vyjádřit svoji spokojenost nebo ne.

PRO: Protože se jedná o čistý kolagen.
Jitka Vicencová(16.10.2011)star

beru ho teprve týden-nemohu dostatečně posoudit,užívá se mi lehce,doporučila bych,protože doufám,že mi pomůže jako ostatním,bude mě zajímat cena a výsledky užívání

Ověřený zákazník(16.10.2011)starstarstarstarstar

Myslim,ze mi tento vyrobek pomohl.

Ověřený zákazník(15.10.2011)starstarstarstar

je vynikajici

PRO: je dobry a vyskouseny tchyni a funguje
Ověřený zákazník(14.10.2011)starstarstarstarstar

Prozatím ho testuji

anirijka(14.10.2011)starstarstar

Tento produkt jsem si vybrala proto, že mám někdy bolesti kolen. Doufám, že po čase zjistím jestli výrobek pomohl nebo ne.

PRO: Zatím nevím, užívám ho jen krátce.Polykat jde dobře.
PROTI: neznám
Šárka Danihelková(14.10.2011)starstarstarstarstar

velmi dobrý preparát

PRO: Účinný, pomáhá
Anna Kapalová(09.10.2011)starstarstarstarstar

produkt doporučuji hlavně pro jeho účinnost, snadné používáníve finále i levný preparát

PRO: čistá,přírodní ahlavně účinná doplňková výživa pro své problémy s vlasy a klouby si pravidelně produkt kupujijeho nízká cena
Ori(08.10.2011)starstarstarstarstar

návrat k lyžování po několika letech vyvolalo bolesti kolendoporučení vyzkoušet Colafitkolena nebolí a další lyžařská sezóna byla rovněž bezbolestnámůžu jen doporučit

PRO: opravdu pomohl, již odzkoušeno
Ověřený zákazník(02.10.2011)starstarstarstarstar

funguje t. Cena na Lékárně je výborná proti standardním cenám v lékárnách

PRO: funguje to
Ověřený zákazník(02.10.2011)starstarstarstar

ještě jsem jej netestovala

PRO: výhodná cena
Ověřený zákazník(02.10.2011)starstarstarstarstar

věřím, že pomáhá

PRO: věřím, že pomáhá
Ověřený zákazník(30.09.2011)starstarstarstarstar

Opravdu pomaha. Uz jsem kupovala ten vyrobek nekolik krat a jsem s tim spokojna.

Václav MACHO(27.09.2011)starstarstarstarstar

- pro vyzkoušení působení produktu na lidský organizmus, - lze hodnotit kladně- produkt je velice dobře poživatelný- určitě bych tento produkt doporučil- proč ano? Je uvedeno v hodnocení- nyní nemohu zhodnotit na co si budu dávat pozor při příštím nákupu

PRO: - dobře poživatelný- neovlivňuje negativně proszředí v žaludku- je dobře účinný
Ověřený zákazník(26.09.2011)starstarstarstarstar

vyhovuje mi

Jitka(06.09.2011)starstarstarstarstar

doporučení známého

PRO: pomáhá
Trinitty20(30.08.2011)starstarstarstarstar

zdenka.cibulkova(23.08.2011)starstarstarstarstar

Ivana(11.08.2011)starstarstarstar

100% účinný

PRO: jednoduché užití
kajzr(25.07.2011)starstarstarstar

zatím užívám krátkou dobu

PRO: byl mi doporučen známým
Iva Drbohlavová(22.07.2011)starstarstarstarstar

viz "Pro".

PRO: Budu užívat již dlouhodobě - nyní 3 balení (dříve jen nárazově - jaro a podzim ) a zatím mohu existovat bez léčiv včetně jejich kontraindikací. Rozhodně je tento přípravek mezi lékaři velmi populární a je hodnocem velmi pozitivně, ale není jimi doporučován - konzultovala jsem sama.Díky Lékarně.cz se mohu seznámit s veškerým nabízeným sortimentem a dále se pak sama rozhodnout po konzultaci s PL.
Josef Šusta(01.07.2011)starstarstarstar

Léky úžívám různé tak proč bych nevyzkoušel i tento.

PRO: Doufám že bude nějaký účinek.
Dolorka(26.10.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu