Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

CLARITINE 30X10MG Tablety

97
6
starstarstarstarstar  97 %
Prodej výrobku
skončíl
CLARITINE  30X10MG Tablety
Pro léčbu příznaků alergické rýmy a chronické idiopatické kopřivky. Více informací
Kód výrobku: 16003
Běžná cena: 239 Kč (ušetříte: 13 Kč = 5 %)
Cena s DPH: 226 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku CLARITINE 30X10MG Tablety

(97 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
kavka2(26.03.2014)starstarstarstarstar

legar(25.01.2013)starstarstarstarstar

bedruna(15.01.2013)starstarstarstarstar

kamgenet(05.01.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(03.12.2012)starstarstarstarstar

+

Kaajiczek(20.10.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(17.06.2012)starstarstarstarstar

výhodné balení levnější než v lékárně kamenné

PRO: výhodné balení
Ověřený zákazník(06.06.2012)starstarstarstarstar

Kvalitni a nejlevnejsi lek proti priznakum alergie.

PRO: Nejlevnejsi lek proti priznakum alergie.
Ověřený zákazník(26.05.2012)starstarstarstar

použitím nedochází k útlumu, ale účinný při řešení alergie doporučuji ostatním cenová dostupnost bez lékařského předpisu a tím zkrácení času a snížení počtu návštěv u lékaře

PRO: možnost nákupu bez lékařského předpisu cenová dostupnost a výhodnost
Pavel(22.05.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji všem alergikům

PRO: Okamžitý učinek Dlouhá výdrž 24 hodin
Erika Ochová(23.11.2011)starstarstarstar

Určitě super, pro alergiky i ty kteří užívají jen občas. Nemá vedlejčí účinky a ani se po něm nedostavuje ospalost jako po některých lécích na alergii.

PRO: - lék na alergii, rychle zabírá a není drahý- není třeba brátz více tablet denně, pouze 1
Šárka Vesecká(28.06.2011)starstarstarstarstar

Pomáhá mi při mé alergii.Pokud beru tyto léky, necítím se unavená, nespotřebuji kvanta kapesníku, nepoužívám kapky do očí a mohu se volně a v klidu pohybovat v přírodě.Je velmi snadný na používání, jelikož se bere jedna talbetka denně (beru po snídani, aby účinek byl na celý den).Ano, doporučuji tento produkt i ostatním.Cena tohoto produktu se pohybuje tak v průměru.Tento produkt je vhodný spíše v období od jara do podzimu.Toto byla pro mne velmi dobrá koupě a cena určitě odpovídá kvalitě.Funkčnost tohoto produkt je přesně tak, jak jsem očekávala.Tento produkt je vhodný pro alergiky.Mohu tento produkt srovnat pouze s jedním výrobkem, který mě nepomáhal.

PRO: Tyto léky mi velmi pomáhaji překonat v tomto období mou silnou alergii.
PROTI: nemám žádnou výhradu
nemecek.ma(17.06.2011)starstarstarstarstar

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu