Březový cukr, známý také jako xylitol, je přírodní sladidlo získávané z kůry břízy. Má sladkou chuť podobnou cukru, ale s nižším glykemickým indexem a nižším energetickým obsahem. Březový cukr je oblíbenou volbou pro ty, kteří chtějí omezit příjem cukru, udržovat si stabilní hladinu cukru v krvi nebo se vyhýbat umělým sladidlům.
Přírodní cukr, který se chutí, sladivostí i použitím vyrovná…
169 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Xylitol se řadí mezi alternativní sladidla. Má nízký glykemický index…
195 Kč
Xylitol z břízy se řadí mezi alternativní sladidla. Má nízký…
186 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Sladidlo vyrobené z březové kůry, které má méně kalorií, nízký…
275 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Sladidlo, známé také pod názvem březový cukr, má nízký glykemický…
62 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Sladidlo, známé také pod názvem březový cukr, má nízký glykemický…
109 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Xylitol se řadí mezi alternativní náhrady klasického cukru, přidaná…
39 Kč 35 Kč -10 %
Xylitol je přírodní cukr, který se chutí, sladivostí jakož i použitím…
105 Kč 89 Kč -15 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Xylitol se řadí mezi alternativní sladidla, má nízký glykemický index…
Navíc, březový cukr je přátelský k zubům, protože nezpůsobuje zubní kaz. Může být používán jako náhrada cukru ve vaření, pečení, přípravě nápojů nebo jako sladidlo do kávy a čaje. Je však důležité si uvědomit, že nadměrná konzumace březového cukru může způsobit nežádoucí účinky, jako jsou trávicí potíže. Je proto důležité sledovat celkový příjem sladkých látek, včetně březového cukru, a používat ho s mírou.
Kategorii Březový cukr najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Březový cukr, známý také jako xylitol, je přírodní sladidlo získávané z kůry břízy. Má sladkou chuť podobnou cukru, ale s nižším glykemickým indexem a nižším energetickým obsahem. Březový cukr je oblíbenou volbou pro ty, kteří chtějí omezit příjem cukru, udržovat si stabilní hladinu cukru v krvi nebo se vyhýbat umělým sladidlům.
Navíc, březový cukr je přátelský k zubům, protože nezpůsobuje zubní kaz. Může být používán jako náhrada cukru ve vaření, pečení, přípravě nápojů nebo jako sladidlo do kávy a čaje. Je však důležité si uvědomit, že nadměrná konzumace březového cukru může způsobit nežádoucí účinky, jako jsou trávicí potíže. Je proto důležité sledovat celkový příjem sladkých látek, včetně březového cukru, a používat ho s mírou.
Kategorii Březový cukr najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.