Březový cukr, známý také jako xylitol, je přírodní sladidlo získávané z kůry břízy. Má sladkou chuť podobnou cukru, ale s nižším glykemickým indexem a nižším energetickým obsahem. Březový cukr je oblíbenou volbou pro ty, kteří chtějí omezit příjem cukru, udržovat si stabilní hladinu cukru v krvi nebo se vyhýbat umělým sladidlům.
Výhodná cena
Přírodní cukr, který se chutí, sladivostí i použitím vyrovná…
174 Kč
Výhodná cena
Xylitol se řadí mezi alternativní sladidla. Má nízký glykemický index…
175 Kč 159 Kč -9 %
Xylitol z břízy se řadí mezi alternativní sladidla. Má nízký…
189 Kč 186 Kč -2 %
Sladidlo, známé také pod názvem březový cukr, má nízký glykemický…
109 Kč
Sladidlo vyrobené z březové kůry, které má méně kalorií, nízký…
275 Kč
Xylitol je přírodní cukr, který se chutí, sladivostí jakož i použitím…
105 Kč 89 Kč -15 %
Xylitol se řadí mezi alternativní náhrady klasického cukru, přidaná…
44 Kč
Sladidlo, známé také pod názvem březový cukr, má nízký glykemický…
65 Kč
Výhodná cena
Xylitol se řadí mezi alternativní sladidla, má nízký glykemický index…
Navíc, březový cukr je přátelský k zubům, protože nezpůsobuje zubní kaz. Může být používán jako náhrada cukru ve vaření, pečení, přípravě nápojů nebo jako sladidlo do kávy a čaje. Je však důležité si uvědomit, že nadměrná konzumace březového cukru může způsobit nežádoucí účinky, jako jsou trávicí potíže. Je proto důležité sledovat celkový příjem sladkých látek, včetně březového cukru, a používat ho s mírou.
Kategorii Březový cukr najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Březový cukr, známý také jako xylitol, je přírodní sladidlo získávané z kůry břízy. Má sladkou chuť podobnou cukru, ale s nižším glykemickým indexem a nižším energetickým obsahem. Březový cukr je oblíbenou volbou pro ty, kteří chtějí omezit příjem cukru, udržovat si stabilní hladinu cukru v krvi nebo se vyhýbat umělým sladidlům.
Navíc, březový cukr je přátelský k zubům, protože nezpůsobuje zubní kaz. Může být používán jako náhrada cukru ve vaření, pečení, přípravě nápojů nebo jako sladidlo do kávy a čaje. Je však důležité si uvědomit, že nadměrná konzumace březového cukru může způsobit nežádoucí účinky, jako jsou trávicí potíže. Je proto důležité sledovat celkový příjem sladkých látek, včetně březového cukru, a používat ho s mírou.
Kategorii Březový cukr najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.