Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Biomedica Bitusílek Sirup 100 ml

89
9
starstarstarstarstar  89 %
Biomedica Bitusílek Sirup 100 ml
Když je venku sychravo a kdekdo pokašlává, Biotusílek, sirup plný bylinek, vaše děti chrání před nachlazením a usnadňuje vykašlávání. Více informací
Kód výrobku: 23234
Běžná cena: 146 Kč (ušetříte: 10 Kč = 7 %)
Cena s DPH: 136 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Úterý 13.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Biomedica Bitusílek Sirup 100 ml

(89 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Lucinek1988(08.08.2014)starstarstar

misicka455(07.06.2013)starstarstarstarstar

Děti ho milují.

evita77(21.02.2013)starstarstarstarstar

jopka(05.02.2013)starstarstarstarstar

Dana1313Da(30.01.2013)starstarstarstarstar

Má příjemnou chut.

nyxie(15.01.2013)starstarstarstarstar

vyre@seznam.cz(21.11.2012)starstarstar

Kamila(01.11.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(18.10.2012)starstarstar

Náš výrobek,bylinný,myslím,že je dobrý.

PRO: Sirup pro děti již od roka...je hodně bylinný,takže přírodní.Akorát náš synek ho odmítá...nechutná mu...je zpočátku hodně sladký,ale pak je takový nahořklý,takže syn ho odmítá.Uvidíme začnu ho dávat staršímu synovi :-)).Mladší je dost mlsný.
PROTI: Jen chut.
LOTTA(29.09.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(01.06.2012)starstarstarstarstar

Nejlepší univerzální sirup při jakémkoliv nachlazení.

Ověřený zákazník(15.05.2012)starstarstarstarstar

Určitě bych ho doporučila maminám, co mají děcka náchylná k virózkám a často marodí. Nám pomáhá, opravdu máme dobré zkušenosti.

PRO: funguje, při dlouhodobém užívaní opravdu posiluje imunitu a děti ho mají rády, i když je nahořklý. Dobrá je cena, pokud mohu porovnati jiné sirupy na posílení imunity.
PROTI: běžně ho v lékárně nemají, pokud se mi podaří ho sehnat, je o dost dražší. Takže v tomto obchodě spokojenost
Ověřený zákazník(26.06.2011)starstarstarstarstar

Podle mě pomáhá dcera bere vždy balení na podzim a s jara a ťuk ťuk až na nějakou mnší rýmu dobrý .

PRO: posiluje imunitusladká chuťdávkování jen kávová lžičkasuper cena
PROTI: nic
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu