Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

NATURVITA Biosil Plus 60 tablet

89
105
starstarstarstarstar  89 %
akceNATURVITA Biosil Plus 60 tablet
Krásné vlasy, nehty a kůže. BIOSIL PLUS, doplněk stravy s účinným složením. Více informací
Kód výrobku: 6933
Běžná cena: 78 Kč (ušetříte: 22 Kč = 28 %)
Cena s DPH: 56 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Středa 14.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku NATURVITA Biosil Plus 60 tablet

(89 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
linkova(23.11.2016)starstarstarstarstar

majova.a@seznam.cz(08.11.2016)starstarstarstar

kupuji psovi, funguje a je podstatně levnější než to samé určwné pro psy...

sabina.svedikova@centrum.cz(02.11.2016)starstarstarstarstar

jednoznačně nejlepší přípravek proti padání vlasů v poměru k jeho ceně

Ludmila Žídková(18.10.2016)starstarstarstarstar

Veronika98(09.09.2016)starstarstarstarstar

bryndacova@seznam.cz(21.08.2016)starstarstarstarstar

Pomáhá mi na nadměrné vypadávání vlasů

vladimira.benesova(16.08.2016)starstarstarstar

jana.lic@seznam.cz(14.08.2016)starstarstarstar

me osobne pomaha jen na rychlejsi rust vlasu.nehty a ani plet ponem neni lepsi.

sluníčko88(30.07.2016)star

PROTI: Na mě má pouze nepříjemné projímavé účinky i když beru jen jeden prášek denně!
ala.blahova(28.07.2016)starstarstarstarstar

Pro zlepšení kvality nehtů a vlasů

evik.mouckova@seznam.cz(11.07.2016)starstarstarstarstar

Svatava Nedvědová(24.06.2016)starstarstarstarstar

Vyzkoušený a levný doplněk proti padání vlasů, doporučuji

lenka.malkova@zdas.cz(14.06.2016)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(30.05.2016)starstarstarstarstar

veselaandrejka@gmail.com(27.05.2016)starstarstarstarstar

monika.mimrova(25.05.2016)starstarstar

klaradusikova@seznam.cz(19.05.2016)starstarstarstar

kedlicek(09.05.2016)starstarstarstarstar

danfilm17@gmail.com(27.04.2016)starstarstarstarstar

kuliskova.a(02.04.2016)starstarstarstarstar

stepanka.hampelova@seznam.cz(20.02.2016)starstar

zvláštní mátová chuť, zvedá mi to žaludek

chobotek(17.02.2016)starstarstarstarstar

Matyskajitka(30.01.2016)starstarstarstarstar

HoffmannovaEva@seznam.cz(28.01.2016)starstarstarstarstar

vondrakova1@seznam.cz(01.12.2015)starstarstarstarstar

Super vitamíny za rozumný peníz

terina(18.11.2015)starstarstarstarstar

nadezda.ryznarova@rb.cz(12.11.2015)starstarstarstarstar

svatopluksejk(29.08.2015)starstarstarstarstar

darabuch@seznam.cz(24.08.2015)starstarstarstarstar

Jsem naprosto spokojená, pevné nehty, rostou až moc rychle!A vlasy taky zlepšení, mám je už po pas,vypadají zdravější... Beru dva měsíce jeden denně! Super!

martina.bockajova@seznam.cz(07.08.2015)starstarstar

U mě bez efektu.

b.salix@seznam.cz(29.07.2015)starstarstarstar

Mám silnější nehty, nelámou se, vlasy jsou také pevnější.

ruckova.e@centrum.cz(28.07.2015)starstarstarstarstar

Doporučuji.

svetlir@email.cz(13.05.2015)starstarstarstarstar

pavlina.zdrazilova@hotmail.com(20.04.2015)starstarstarstarstar

Bohunka.Hankova(19.04.2015)starstarstarstarstar

fbboy(22.03.2015)starstar

Bez efektu

IvetkaGoldie@atlas.cz(08.03.2015)starstarstarstarstar

naprosto nejlepší na nehty a vlasy, konečně jsem našla něco co fakt funguje - nehty dlouhé a pevné již po měsíci, vlasy taky pěkně rostou a houstnou :))

baruska.chladkova@seznam.cz(02.03.2015)starstarstarstarstar

prajitka(10.02.2015)starstarstarstarstar

lenka-f325@seznam.cz(15.12.2014)starstarstar

zuzanablazejova(30.10.2014)starstarstarstarstar

Funguje -som spokojná! Nehty ako nové, vlasy viditeľne zdravšie, lesklejšie -doporučujem!

drvackova@seznam.cz(20.10.2014)starstarstarstarstar

lillith(18.10.2014)starstarstarstarstar

ja.mno(30.09.2014)star

Nepozoruji žádné účinky po dobrání 60ti tablet při užívání 1x denně. Možná jsem Biosil brala krátce.

hanka72300(12.09.2014)starstarstarstarstar

katerina(25.08.2014)starstarstarstarstar

hamplova.veronika(05.08.2014)starstarstarstarstar

Jana Hašlarová(03.08.2014)starstarstarstarstar

zdenohajek@gmail.com(08.07.2014)starstarstarstar

Meggy(11.06.2014)starstarstarstarstar

zlepšuje zpevnění nehtů

denisa.kyptova@seznam.cz(23.04.2014)starstarstarstarstar

Skvělé na vlasy a pleť. Lepší než dražší konkurenční výrobky. Super cena.

Morien(20.04.2014)starstarstarstarstar

Na vlasech i nehtech pozoruji kladné účinky.

luczkamel(06.04.2014)starstarstarstar

Super věc, vlasy přestávaly padat po několika dnech používání, jen na těch nehtech stále nevidím moc účinek, lámou se vesele dál, možná ale méně... ;)

s.hajslerova(02.04.2014)starstarstarstarstar

mkonigova(20.03.2014)starstarstarstarstar

latalova(10.03.2014)starstarstarstarstar

sapolarka@seznam.cz(01.03.2014)starstarstarstar

zanda90(01.03.2014)starstar

Nela Kilnarová(03.02.2014)starstarstar

Madlen.L(28.01.2014)starstarstarstar

zemanovap(25.01.2014)starstarstarstarstar

asdfjkl(04.01.2014)starstarstar

Zlepšení stavu nehtů, na vlasy nepozoruju žádný účinek

hkohoutice(02.01.2014)starstarstarstarstar

Doporučuji. Skvělý.

kalimero(16.11.2013)starstarstar

sandiv.ivca(10.11.2013)starstarstarstarstar

Petrapetty(19.09.2013)starstarstarstar

Lucinek1988(22.08.2013)starstarstarstar

teichmannova.a@seznam.cz(28.07.2013)starstarstarstarstar

Obrovská spokojenost, vlasy rostou rychleji a jsou silnější!

bobisova(25.07.2013)starstarstarstarstar

Lenicka(18.06.2013)starstarstarstarstar

Leni(27.05.2013)starstarstarstarstar

funguje

PRO: funguje lepší pleť, vlasy apod. cena
Smoula(11.05.2013)starstarstarstarstar

Snad obsahuje, co obsahovat ma. Cena je temer 0.

PRO: Cena
Ověřený zákazník(03.05.2013)starstarstarstarstar

Zkoušela jsem toho hodně, ale tohle je první věc, která skutečně funguje. Prosívá vlasům i nehtům. A za tu cenu je to jako zadarmo.

PRO: cena balení
PROCHAZL(03.05.2013)starstarstarstarstar

barcolaska(25.04.2013)starstarstarstarstar

sofiarigolade(17.04.2013)starstarstarstarstar

malymamut(08.04.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(05.04.2013)starstarstarstarstar

ok

Jarcaa(18.03.2013)starstarstarstarstar

Nejlepší na trhu

ondřej(14.03.2013)starstarstarstarstar

mhajkovam(05.03.2013)starstarstarstarstar

Jarča(04.03.2013)starstarstarstar

doporučuji

PRO: nízká cena a přitom nejlepší na trhu
PROTI: nic
Jelenka(02.03.2013)starstarstar

*Martina*(26.02.2013)starstarstarstar

Klara(26.02.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(08.02.2013)starstarstar

Po 14 dnech přestaly padat vlasy, alespoň ve větší míře. Na moji pleť přípravek žádný vliv nemá.

PRO: nízká cena, celkem dobrý účinek na vlasy
Jaroslava Horníčková(06.02.2013)starstarstarstarstar

Pro ženy doporučuji,pro mě je nepostradatelný

PRO: Produkt užívám rok,měla jsem problém s třepením nehtů,nyní mám tvrdé dlouhé nehty a krásné husté a lesklé vlasy,opravdu je účinný
PatriciaPeggi(02.02.2013)starstarstarstarstar

biosil je skratka klasika, pomaha omnoho viac ako podobne drahsie produkty, dokonca som ho davala aj svojmu psovi pri problemoch so srstou a pomohol hned !!

Dana1313Da(30.01.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(29.01.2013)starstarstarstar

Doporucuji

ivetka.bart(29.01.2013)starstarstar

na začátku jsem pozorovala, že tablety opravdu zabírají, ale po dlouhodobějším užívání nevidím výrazný rozdíl

xxpetulaxx(21.01.2013)starstarstarstarstar

Eliška Životská(21.01.2013)starstarstar

Přípravek se snáší dobře, ale účinky nejsou závratné.

monika789(19.01.2013)starstarstarstar

chalcedonka(15.01.2013)starstarstarstarstar

nyxie(15.01.2013)starstarstarstarstar

kulcova(09.01.2013)starstarstarstar

skuncicka(07.01.2013)starstarstarstarstar

Pomáhá při růstu vlasů, dávkování dostačující.

jado77(01.01.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(27.11.2012)starstarstarstarstar

kvalitní vitamínový doplněk stravy

PRO: velmi účinný
Ověřený zákazník(10.11.2012)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: vhodný při padání vlasů
Simirek(10.10.2012)starstarstarstarstar

vyborny pripravek, plet se zlepsi, pokozka hlavy take i vlasy tolik nepadaji.. urcite uzivat dele nez 2 mesice, take dobre chutnaji.

skejna(26.09.2012)starstarstarstarstar

kvalitní výrobek za dobrou cenu, vlasy přestaly padat.

vpawlasova(24.09.2012)starstarstar

Ověřený zákazník(11.09.2012)starstarstarstarstar

vlivem jeho používání mně přestaly padat vlasy

PRO: - obsahuje souhrn důležitých minerálů,
Ověřený zákazník(21.08.2012)starstarstarstarstar

super

PRO: cena, účinost
PROTI: nemá
vikinka(18.08.2012)starstarstarstarstar

snegurka(12.08.2012)starstarstarstarstar

kolegyně ho bere pravidelně a je spokojená

stopka(07.08.2012)starstarstarstarstar

Při dlouhodobém a pravidelném - cca 3měsíce trvajícím užívání byly patrné výsledky. Zlepšení kvality vlasů a nehtů.

Suri(06.08.2012)starstarstarstarstar

Skvělá cena, bohužel není moc popsaný způsob užívání. Důležité je tabletku cucat, případně rozkousat.

Hanond(02.08.2012)starstarstar

Petra(09.06.2012)starstarstarstar

Zpevnil mi nehty, na vlasech jsem žádný efekt nepozorovala.

Eva Vláčilová(02.06.2012)starstarstarstarstar

Produkt jsem si objednala na doporučení jiných, uvidím jaký bude výsledek. Pokud budu spokojená určitě produkt doporčím dál.

PRO: dle hodnocení jiných, kteří s výrobkem byli spokojeni, jej chci vyzkoušet
Dagmar694(01.06.2012)starstarstarstar

Jitka(04.05.2012)starstarstarstarstar

skvělý, za půl roku, co jej beru, se mi hodně zlepšily vlasy, rostou rychleji a nepadají mi

woenix(30.04.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(27.04.2012)starstarstarstarstar

Beru tento dolněk už spoustu let, myslím že je bez chyby. Za slušné peníze skvělý výsledek.

PRO: Opravdu má kladný vliv na kvalitu nehtů a vlasů.
julie.karizkova@seznam.cz(11.03.2012)starstarstar

Aduna(08.09.2011)starstarstar

Šugryna(12.12.2010)starstarstarstarstar

Jsem spokojena-za malo penez hodne muziky.Zpevneni nehtu,vypnuti pleti a zlepseni kvality vlasu

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu