Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Hroznový cukr je vlastně obchodní formou glukózy, není proto třeba ho nijak upravovat pro potřeby přijetí organismem. Jeho hodnota vztažená k hodnotě krevního cukru je charakterizována číslem 100 - tedy maximální kvalitou, což v praxi znamená, že má rychlý a výrazný účinek na zvýšeni hladiny cukru v krvi a uvolňováni inzulínu. Je důležitá jeho konzumace a využití ve správnou dobu, v opačném případě způsobuje jenom hlad a přírůstek tělesného tuku. Po tréninku potřebuje tělo rychlé cukry, aby došlo k rychlejšímu nástupu syntézy glykogenu ve svalech. S pomocí inzulínu se dostávají živiny do svalů efektivněji - např. creatin, aminokyseliny, atd. Dextróza se přidává do produktů určených pro konzumaci po tréninku a do produktů představujících transportní systémy.
Užití
Hroznový cukr se doporučuje a posílení organismu, při nechutenství a při průjmech.
Složení
hroznový cukr, regulátor kyselosti-kyselina citrónová, ztužený rostlinný olej, ovocné aroma, oddělené sole mastných kyselin, barvivo - lactoflavin a pravý karmín.
Výživová hodnota ve 100g - energetická hodnota 1716U (404kcal).
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.