Mouka špaldová chlebová v BIO kvalitě je vhodná k přípravě chlebových těst a pečiva.
Špaldová chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá. Užitečná pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Je vhodná pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či troubě.
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
ŠPALDOVÁ mouka chlebová*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Lepek
Skladujte při teplotě 25 °C a relativní vlhkost vzduchu do 75 %.
Energetická hodnota 1 456 kJ/344 kcal |
|
---|---|
Tuky: |
1,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: |
0,3 g |
Sacharidy: |
67,0 g |
z toho cukry: |
1,4 g |
Vláknina: |
5,2 g |
Bílkoviny: |
12,0 g |
Sůl: |
0,01 g |
1000 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.