Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

BIODERMA Atoderm P.O.Zinc krém 100 ml

88
11
starstarstarstarstar  88 %
akceBIODERMA Atoderm P.O.Zinc krém 100 ml
2+1 ZDARMA - při nákupu 3 produktů značky BIODERMA získáváte nejlevnější z nich ZDARMA. Jemným pohlazením pro vysušenou, podrážděnou i atopickou pokožku je krém BIODERMA Atoderm Zinc. Regeneruje pokožku dospělých, dětí i kojenců. Více informací
Kód výrobku: 3434
Běžná cena: 510 Kč (ušetříte: 98 Kč = 19 %)
Cena s DPH: 412 Kč
Dostupnost: do 2 dnů
Odešleme ze skladu: Čtvrtek 8.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku BIODERMA Atoderm P.O.Zinc krém 100 ml

(88 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Johnny DeHunter(18.11.2015)starstarstarstarstar

rostoff(11.10.2014)starstarstarstarstar

svetozara.zarka(17.07.2014)starstarstarstarstar

Vhodné pro citlivou problematickou i starší pokožku. Používám převážně na obličej. Škoda, že zde podražili.

wawroch(27.05.2014)starstarstarstarstar

Andrea(09.07.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(11.06.2013)starstar

Výrobek jsem zakoupili pro dceru trpící jistými projevy atopického ekzému v podkoleních a loketních záhybech. Napomáhá jí projevy zklidnit zvláště spolu s občasným použitím kortikoidů (Advantan). Naštěstí její projevy nejsou nijak velké. Trochu má i na líčkách, ale tam nějak nezabírá. Zatím to přičítáme jemné dětské pokožce a snad se toho s věkem ještě v ranném dětství zbaví jako kdysi i já a má sestra. Nositelem gen. informace jsem prý já, jelikož trpím alergií (malé projevy senné rýmy, v dětství silnější, na injekce jsem nikdy nechodil). Chtěli jsme koupit obyčejný krém se zinkem, ale tento je prý určen pro tak malé děti (věk používání zatím cca 1-1,5 roku)

PRO: Dobrá aplikovatelnost. Slušný účinek.
PROTI: Vysoká cena.
Jitka(04.05.2013)starstarstarstarstar

- po vyzkoušení bylo znatelné zlepšení stavu

PRO: vnučce na ekzem opravdu velmi pomáhá
Eva(16.04.2013)starstarstarstarstar

úleva pro suchou pokožku, vhodný na den i noc - mírně promastí

janakacerka(19.03.2013)starstarstarstar

ondřej(14.03.2013)starstarstar

maria.f(11.03.2013)starstarstarstar

Na akutní zhoršený ekzém žádný jiný dermokosmetický přípravek nenesu, tento kůži i nepatrně zklidní, daří se mi tím aspoň o pár dní oddálit nutnost použití kortikoidní masti. V chronické, suché fázi ekzému volím jiné krémy(lipobasi repair), tento krém je jen velmi málo promašťující

PRO: Výborný krém na podrážděnou atopickou kůži, díky obsahu zinku nejen promastí, ale i mírně zklidní, používám na obličej a krk v akutní fázi ekzému
PROTI: velmi rychle se vstřebá a kůže je brzy opět suchá
Ověřený zákazník(29.01.2013)starstarstarstarstar

jediny krem,co pomuze synovi na exem

daisy_1030(10.01.2013)starstarstarstarstar

Super krém. Pomohl dceři zmírnit projevy atopického ekzému v obličeji. Nic jiného jí nepomáhalo než jsme objevili tento krém.

Ověřený zákazník(20.12.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji krém všem s atopickým ekzémem či podrážděnou pokožkou, dochází velmi rychle ke zklidnění a zahojení.

PRO: účinný krém na atopický ekzém; praskliny a svědění zmizelo do 2 dnů
Kamila(01.11.2012)starstar

latalova(19.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(16.08.2012)starstarstarstarstar

vyborny vyrobek, vhodny pro atopiky vyrazka po nem mizi, tam kde ostatni pripravky selzou

PRO: vyborny vyrobek, vhodny pro atopiky vyrazka po nem mizi, tam kde ostatni pripravky selzou
Mirka 1111(27.12.2011)starstarstarstarstar

Skvělý, skvělý, skvělý. Každý atopik by ho měl vyzkoušet. Používám ho již hezkou řadu let. Jsem ráda, že mi jej paní doktorka doporučila. Dětem ho dávám sebou na tábory místo kortikoidové masti. A jsem bez obav, že by se něco stalo.

PRO: skvělý přípravek pro ošetření zhoršeného atopického ekzému je šetrný, neobsahuje kortikoidy, může se použít na celé tělo i obličej, může na sluníčko. Doporučuji všemi deseti.
PROTI: Dražší, ale stojí za investici. Fakt pomáhá, proto nelituji peněz.
Evulikuk(22.08.2011)starstarstarstarstar

Výborná snášenlivost i konzistence.

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu