Snídaňová směs s příchutí mladý ječmen a banán díky banánovém prášku příjemně osladí ráno. Vychutnejte si zdravou a kvalitní snídani. Bez lepku.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Snídaňová směs s příchutí Mladý ječmen – banán Vám díky banánovému prášku příjemně osladí ráno. Mladý ječmen poskytne velké množství antioxidantů a jeho detoxikační účinek zajisté ocení Vaše játra i ledviny. Vychutnejte si zdravou a kvalitní snídani, která je rychlá na přípravu a skvěle chutná!
4 velké polévkové lžíce (cca 60 g) zalijte teplým (do 42 °C) rostlinným či běžným mlékem anebo vodou. Zamíchejte a čekejte 2 min. Přidejte plátky čerstvého ovoce (banán, jahody, jablko, apod.). Lze dosladit sirupem z agáve či kokosovým cukrem. Směs lze přisypat do jiné, např. cereální kaše a zvýšit tak její nutriční hodnotu, přidat do jogurtu, apod.
Bio pohanková krupice. Bio banánový prášek (18 %). Bio bezlepkový oves naklíčený - vločky. Bio mandlová mouka. Bio naklíčená pohanka (10 %). Bio kokosový cukr. Bio mladý ječmen (2 %).
Energetická hodnota | 1675 kJ / 397 kcal |
Tuky | 7,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g) |
Sacharidy | 70,7 g (z toho cukry 14,5 g) |
Vláknina | 1,6 g |
Bílkoviny | 10,6 g |
Sůl | <0,03 g |
Pohanková krupice
Obsahuje vysoké množství pomalu vstřebatelných sacharidů a dále bílkoviny s komplexnějším složením než obiloviny. Přirozeně obsahuje řadu minerálů a vitamínů.
Vločky z bezlepkového a naklíčeného ovsa
Ovesné vločky jsou bohaté na pomalu metabolizované sacharidy a jsou přirozeným zdrojem minerálů a vitamínů. Navíc oves ve snídaních ISWARI je bezlepkový a naklíčený!
Mandlová mouka
Jemně rozemleté mandle. Snižují kyselost organismu, obsahují řadu minerálů a mononenasycené zdravé tuky.
Mladý ječmen
Mladý ječmen patří mezi nejoblíbenější zelené potraviny kvůli obsahu minerálů, vitamínů a dalších živin. Jedná se o rozemleté mladé výhonky nabité energií přírody. Neobsahuje lepek!
Banán
Banán obsahuje řadu minerálů (zejména hořčík). Kromě toho se jedná o lehce stravitelné ovoce, které nám dodává energii díky vysokému obsahu cukrů.
Naklíčená pohanka
Naklíčená neloupaná pohanka je stravitelnější, protože při klíčení se aktivují enzymy a štěpí organické látky. A navíc naklíčená pohanka báječně chutná a křupe.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.