Snídaňová směs maca, moruše a jahoda patří mezi neoblíbenější. Příjemně osladí ráno a dodá energii na celý den. Zdravá a kvalitní snídaně. Bez lepku.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Snídaňová směs s příchutí Maca – moruše – jahoda patří mezi nejoblíbenější! Kombinace jahod, prášku z kořene maca a sladké moruše Vám příjemně osladí ráno a dodá energii na celý den. Zároveň však nijak nezatíží Vaše tělo. Vychutnejte si zdravou a kvalitní snídani, která je rychlá na přípravu a navíc skvěle chutná!
4 velké polévkové lžíce (cca 60 g) zalijte teplým (do 42 °C) rostlinným či běžným mlékem anebo vodou. Zamíchejte a čekejte 2 min. Přidejte plátky čerstvého ovoce (banán, jahody, jablko, apod.). Lze dosladit sirupem z agáve či kokosovým cukrem. Směs lze přisypat do jiné, např. cereální kaše a zvýšit tak její nutriční hodnotu, přidat do jogurtu, apod.
Bio pohanková krupice, bio bezlepkový oves naklíčený – vločky, bio kokosový cukr, bio moruše (8 %), bio mandlová mouka, bio jahody (lyofilizované) (4 %), bio maca (3 %).
Energetická hodnota | 1549 kJ/367 kcal |
Tuky | 6,1 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g) |
Sacharidy | 63,3 g (z toho cukry 15,6 g) |
Vláknina | 6,8 g |
Bílkoviny | 11,4 g |
Sůl | <0,03 g |
Pohanková krupice
Obsahuje vysoké množství pomalu vstřebatelných sacharidů a dále bílkoviny s komplexnějším složením než obiloviny. Přirozeně obsahuje řadu minerálů a vitamínů.
Vločky z bezlepkového a naklíčeného ovsa
Ovesné vločky jsou bohaté na pomalu metabolizované sacharidy a jsou přirozeným zdrojem minerálů a vitamínů. Navíc oves ve snídaních ISWARI je bezlepkový a naklíčený!
Mandlová mouka
Jemně rozemleté mandle. Snižují kyselost organismu, obsahují řadu minerálů a mononenasycené zdravé tuky.
Maca
Kořenová plodina z peruánských And je odpradávna konzumována jakožto zdroj energie. Kvůli povzbuzujícím účinkům se jí někdy přezdívá peruánský ženšen.
Moruše
Sladké ovoce s přirozeným výskytem vitamínů a minerálů. Plody jsou lahodné a velmi sladké. Moruše od Iswari nejsou doslazovány!
Jahody lyofilizované
Lyofilizace (sušení mrazem) je nejkvalitnější způsob konzervace. Díky němu si ovoce zachovává intenzivní chuť čerstvosti a také své nutriční hodnoty.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.