Kokosový cukr patří mezi skutečné delikatesy a současně našemu tělu velmi prospívá. Sladidlo vhodné pro diabetiky.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Kokosový cukr je získávaný v Indonésii ručním sběrem nektaru z kokosových palem. Následně je sušený v místních vesnicích. Takto získané krystaly mají jemnou karamelovou příchuť. Kokosový cukr je delikatesa, která zároveň prospívá našemu tělu. Díky nízkému glykemickému indexu (35) je vhodným sladidlem pro diabetiky, ale i pro osoby, které upřednostňují sladidla, která nezatěžují slinivku. Kokosový cukr není rafinovaný a je bohatý na vitamíny skupiny B.
Minimálně zatěžuje životní prostředí. Proč užívat kokosový cukr? Nízký glykemický index 35 (pro mírné diabetiky) vysoké množství minerálů – hořčík, draslík, zinek a železo výjimečně lahodná chuť Ideálny jako sladidlo do kávy, smoothie anebo koktejlů.
100% bio kokosový cukr (krystal).
Energetická hodnota: 1636 kJ/390 kcal, Tuk: 1 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g, Sacharidy: 95 g z toho cukry: 81 g, Vláknina: 4,0 g, Bílkoviny: 0,8 g, Sůl: 0 g.
250 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.