Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla. Má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje. Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů - polévek, omáček, zelenina dušená na ghí je bezkonkurenční ! Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků. Ve studené kuchyni má také své místo, při alergii na mléčnou bílkovinu lze mazat na chleba, pečivo.
Neobsahuje laktózu a je přirozeně bezlepkové.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.