Lékárna.cz

BEZGLUTEN MIX Směs na chléb a pizzu bez lepku 500 g, expirace

BEZGLUTEN MIX Směs na chléb a pizzu bez lepku 500 g, expirace BEZGLUTEN MIX Směs na chléb a pizzu bez lepku 500 g, expirace

Expirace

Směs pro bezlepkový chléb a pizzu má vyvážené složení, které usnadňuje přípravu a zkracuje čas strávený v kuchyni.

Více informací

Produkt je dlouhodobě nedostupný

Termín distribuce je neznámý

Podobné produkty

Produkty od stejného výrobce

Potřebuji poradit

Doporučené alternativní produkty

Do košíku
Do košíku

BEZGLUTEN MIX Směs na chléb a pizzu bez lepku 500 g

Pečení domácího chleba je nyní ještě jednodušší a tato hotová směs na chleba je zodpovědná za jemnou chuť a správnou strukturu. Směs obsahuje celozrnnou ovesnou mouku, kukuřičný škrob a rýžovou mouku. Díky vhodně zvoleným poměrům si chlebová směs zachovává vlastnosti charakteristické pro pšeničnou mouku, včetně její plasticity. Tento jedinečný recept bez konzervantů a zvýrazňovačů vám umožní plně si vychutnat chuť křupavého chleba a zároveň se postarat o vaše zdraví. Tato bezlepková chlebová směs je vhodná také pro pizzy.

Výhody produktu

  • Vhodné pro vegany.
  • Bez lepku.
  • Vhodné pro lidi, kteří netolerují lepek.

Složení produktu

  • Kukuřičný škrob, bezlepková celozrnná ovesná mouka 6%, rýžová mouka, zahušťovadla: xantanová guma, hydroxypropylmethylcelulóza, vláknina Psyllium.
  • Nutriční hodnota ve 100 g produktu: Energetická hodnota 488 kJ / 351 kcal, Tuk 0,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g, Sacharidy 82 g z toho cukry <1,0 g, Vláknina 3,5 g, Bílkoviny 1,9 g, Sůl 0,058 g.

Země původu

Polsko

Doporučené použití

Pizza: 250 g chleba Mix bez lepku, ¾ čajové lžičky soli (5 g), ½ lžíce cukru (7 g), 200 ml vlažné vody, 10 g čerstvého droždí nebo 5 g sušeného droždí, 2 lžíce oleje. Nalijte směs, sůl, cukr do misky a promíchejte. Hněteme těsto na hladkou hmotu ručně nebo hnětačem, postupně přidáváme vodu s rozpuštěným čerstvým droždí a nakonec nalijeme olej. Pokud používáte suché droždí, přidejte přímo do směsi. Těsto zakryjte látkou a odložte na teplé místo, aby se jeho objem po dobu asi 30 minut zdvojnásobil. Těsto rozválte nebo naolejovanými rukama vytvarujte do tenkého koláče, přidejte své oblíbené přísady a pečte asi 30 minut při 200 ° C (bez horkého vzduchu). Chléb: 500 g chleba Mix bez lepku, 1 a 1/3 lžičky soli (10 g), 1 lžíce cukru (15 g), 500 ml vlažné vody, 15 g čerstvého droždí nebo 7 g sušeného droždí, 3 lžíce oleje + na mazání. Nalijte směs, sůl, cukr do misky a promíchejte. Hněteme těsto na hladkou hmotu ručně nebo hnětačem, postupně přidáváme vodu s rozpuštěným čerstvým droždím a nakonec nalijeme olej. Pokud používáte suché droždí, přidejte přímo do směsi. Těsto dáme do formy vymazané olejem (28 x 9 cm), vyrovnáme ji, zakryjeme utěrkou a odložíme na teplé místo, aby po dobu asi 45 minut zdvojnásobila svůj objem. Předehřejte troubu na 200 ° C s nádobou s vodou na dně. Těsto jemně potřete olejem, vložte do trouby a pečte asi 50 minut (bez horkého vzduchu). Po upečení vyjměte chléb z formy, ochlaďte ho a přikryjte.
Chléb v domácí pekárně - pečte na programu asi 3,5 hodiny. Jedno balení stačí k upečení dvou bochníků chleba nebo čtyř velkých pizz. Je také velmi snadno použitelný. K přípravě těsta na pečení stačí přidat špetku soli, trochu olivového oleje, droždí, čajovou lžičku cukru a vlažnou vodu. Je třeba respektovat následující proporce: Na 100 gramů směsi se spotřebuje 100 ml vody, na 500 gramů směsi asi 15 gramů čerstvých droždí, na 500 gramů směsi je potřeba 7 gramů sušených droždí. Měření bezlepkové směsi chleba jsou orientační.

Důležitá upozornění

Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.

Množství v balení

Balení obsahuje 500 g.

Informace o produktu

Výrobce:
Značka:
Kód výrobku:
480817
Kód EAN:
5907459845994
Držitel rozhodnutí:
Země původu:
Polsko
BEZGLUTEN MIX Směs na chléb a pizzu bez lepku 500 g můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.