Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

BEPANTHEN 1X30GM Mast

92
30
starstarstarstarstar  92 %
Prodej výrobku
skončíl
BEPANTHEN  1X30GM Mast
Bepanthen Mast – prevence a léčba opruzenin. Více informací
Kód výrobku: 12580
Cena s DPH: 136 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Alternativní produkt

Popis výrobku a recenze

BEPANTHEN® Care Mast 30 g

akceBEPANTHEN® Care Mast 30 g
Kód výrobku 282376
Běžná cena 150 Kč
Cena s DPH: 119 Kč
Původní cena: 150 Kč
Ušetříte: 21 %
Dostupnost:
skladem > 5 ks
Přidat do oblíbených
ks

Recenze výrobku BEPANTHEN 1X30GM Mast

(92 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
matouskovalidka(29.11.2015)starstarstarstarstar

Spokojenost

helik86(11.08.2014)starstarstar

misa.necka2@seznam.cz(09.06.2014)starstarstarstarstar

slunicko(08.04.2014)starstarstarstarstar

Richard Šmídl(20.01.2014)starstarstarstar

japosp@seznam.cz(07.11.2013)starstarstarstarstar

LOTTA(03.07.2013)starstarstarstar

Saraska(09.04.2013)starstarstarstarstar

Dragonlady(20.03.2013)starstarstarstarstar

všestranná mast nejen pro matku a dítě, doporučuji

Ověřený zákazník(26.01.2013)starstarstarstarstar

po porodu rychle hojí bradavky po kojení

daisy_1030(10.01.2013)starstarstarstarstar

Výborné na péči o bradavky při kojení.

Lucinek1988(15.12.2012)starstarstarstarstar

monikastlv(14.12.2012)starstarstarstarstar

vynikajici na vse!

Ověřený zákazník(14.12.2012)starstarstarstar

s produktem jsme od začátku s miminkem velmi spokojeni

Iveta Kokešová(04.12.2012)starstarstarstarstar

perfektní

Ověřený zákazník(28.11.2012)starstarstarstarstar

vyborne na bradavky na zacatku kojeni

PROTI: vyssi cena
Lucie007(24.11.2012)starstarstarstarstar

bebe16(16.11.2012)starstarstarstarstar

misicka455(14.11.2012)starstarstarstar

Docela drahá záležitost, levnější krémy udělají stejnou službu.

Loretta(06.11.2012)starstarstarstarstar

Kamila(01.11.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(28.10.2012)starstarstarstarstar

Byla jsem s ním spokojená - mazání po kojení. Výborný i na opruzeniny.

Ověřený zákazník(25.10.2012)starstarstarstarstar

Perfektní pro ochranu proti opruzeninám.

pajinka22(04.10.2012)star

Tak mastička jak na prsa, tak i na zadeček mě zklamala, čekala jsem více.

pover(21.08.2012)starstarstarstarstar

elcabejby(20.08.2012)starstarstar

U jednoho dítěte na opruzeniny zabíralo, u druhého ne

vikinka(18.08.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(26.07.2012)starstar

Mast je drahá a na opruzeniny naší dcery moc nezabírala.

Ověřený zákazník(17.06.2012)starstarstarstarstar

To nejlepší pro miminko.

PRO: Žádné opruzeniny, skvělé na bradavky.
PROTI: Dražší...
Ověřený zákazník(07.04.2012)starstarstarstarstar

Tam kde nezabírala Rybilka, vždy nám pomohl Bepanthen.

PRO: výborná na opruzeniny i drobná poranění přijatelná cena
Zdeniii(10.02.2012)starstarstarstarstar

Nejlepší na popraskané bradavky, nebo i opruzeniny

PRO: hojí
PROTI: nemám
Ověřený zákazník(24.01.2012)starstarstarstarstar

Doporucuji vsem

PRO: 100% pomaha
PROTI: Lehce stipe ale hned to prejde
Ověřený zákazník(20.01.2012)starstarstarstarstar

Perfektní pro hojení kůže při/po ekzému (perfektní vyživení kůže při/po používání kortikoidní masti)

PRO: Perfektní pro hojení kůže při/po ekzému (perfektní vyživení kůže při/po používání kortikoidní masti)
Ověřený zákazník(08.01.2012)starstarstarstarstar

Mast, která rychle léčí a obnovuje kůži. Používám ji již leta.

Mgr. Mariana Kalianková(19.12.2011)starstarstarstar

Mám doma batole, zkušenosti s produktem jsou perfektní, neznám lepší mastičku na opruzeniny u malých dětí. Použití je bezproblémové. Ano doporučila bych tento produkt.

PRO: Velice dobrá mastička na opruzeniny pro děti, má i další jiná využití
sestrickaevicka(14.12.2011)starstarstarstarstar

vhodné pre dieťa aj pre matku

Ověřený zákazník(04.12.2011)starstarstarstar

spokojenost

veronika(21.11.2011)starstarstarstarstar

gripen21(18.10.2011)starstarstarstarstar

mousa(11.10.2011)starstarstarstarstar

dagmar(28.09.2011)starstarstarstarstar

Šárka(27.08.2011)starstarstarstar

Tato mastička mi byla doporučená i mou dětskou doktorkou v situaci ,když už jsme si nevěděli rady.Pomohla,nemohu si ji vynachválit.I když není pro některé maminky zrovná levná,já bych neměnila.

PRO: Nic lepšího jsem napoznala
Ověřený zákazník(23.08.2011)starstarstarstarstar

nejlepší volba v péči o podrážděnou pokožku kojenců i namáhaných prsních bradavek jejich maminek ;)

PRO: ověřená účinnost
PROTI: vyšší cena
Lucie P.(24.07.2011)starstarstarstarstar

Vyzkoušela jsem několik mastí či krémů na dětský zadeček a žádná se nevyrovnala masti Bepanthen. Oproti jiným skutečně i léčí a ze všech vyzkoušených se mi zdála nejlepší v prevenci opruzenin. Je dobrá i na péči o rozpraskané bradavky. Určitě doporučuji.

PRO: hojivávýborná prevence opruzeninpříjemná konzistence, dobře se roztírá
fishtamin(21.10.2010)starstarstarstarstar

martina 12(30.09.2010)starstarstarstarstar

honikam(13.07.2010)starstarstarstarstar

Výborná mast na rozpraskané bradavky i na zarudlý zadeček miminka. Mohu jen doporučit.

pinea(21.04.2010)starstarstarstarstar

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu