Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Australian Bodycare Tea Tree Oil - letní set 30+10ml

100
8
starstarstarstarstar  100 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
Australian Bodycare Tea Tree Oil - letní set 30+10ml
Nejsilnější přírodní dezinfekce pro celou rodinu.Vhodný k ošetření všech drobných poranění , odřenin, popálenin a hmyzích štípnutí.Působí rychle a...Více informací
Kód výrobku: 109723
Běžná cena: 390 Kč (ušetříte: 56 Kč = 14 %)
Cena s DPH: 334 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku Australian Bodycare Tea Tree Oil - letní set 30+10ml

(100 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
IvetkaGoldie@atlas.cz(08.03.2015)starstarstarstarstar

nejlepší poměr cena/výkon, špičková kvalita, a v tomhle balení vydrží i roky :)

MeEsha(27.03.2014)starstarstarstarstar

Bohunka.Hankova(14.09.2013)starstarstarstarstar

Australian Bodycare Tea Tree Oil má v naší rodině opravdu všestranné použití. Poslední výbornou zkušenost máme s úspěšnou léčbou bradavic.

Sjuzn(17.08.2013)starstarstarstarstar

Kauer(25.06.2013)starstarstarstarstar

barcolaska(25.04.2013)starstarstarstarstar

mfra(14.01.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(03.12.2012)starstarstarstarstar

velmi doporučuji pro své antiseptické účinky ho používám na ošetření drobných oděrek, škrábnutí po práci na zahradě.

PRO: doporučuji pro zkušenosti v Austrálii i jako repelent proti písečným blechám
Ověřený zákazník(23.10.2012)starstarstarstarstar

dlouholetá zkušenost - všestranné použití

Ověřený zákazník(02.10.2012)starstarstarstarstar

Všestrané využití. Super!

Ověřený zákazník(13.09.2012)starstarstarstarstar

DOPORUČUJI

PRO: JE SUPER
Anna Š.(29.06.2012)starstarstarstarstar

Odvědčený produkt, používáme celá rodina již několik let.

PRO: Široké využití v oblasti zdraví...
Ověřený zákazník(09.05.2012)starstarstarstarstar

Všestranný, přírodní, používám léta!!!!!!!!!!!!!!!!

Vixenne(25.04.2012)starstarstarstarstar

Mám s ním dlouhodobou zkušenost a nedám na TTO dopustit. Vřele doporučuji!

PRO: 100% čajovníkový olej v 10 + 30 ml tmavých lahvičkách s kapátkem levnější než samostatný 30 ml olejíček
Ověřený zákazník(11.04.2012)starstarstarstarstar

originál kvalitní

Jitka Chmelová(24.10.2011)starstarstarstarstar

tea tree znám a používámm téměř 20 let a považují ho za jeden z nejúžasnějších přírodních produktů na našem trhu

PRO: bez tea tree oil si nedovedu život s drobnými bolístkami už ani představit - a jednoznačně upřednostňuji značku Australian Bodycare
PROTI: původní balení v hranatých lahvičkách mi sice vyhovovalo více, ale nejdůležitější je obsah a ten nemá konkurenci
jana(15.04.2011)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu