Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Apotheke Dětský čaj bylinný pro běžné pití 20x1.5g

93
17
starstarstarstarstar  93 %
akceApotheke Dětský čaj bylinný pro běžné pití 20x1.5g
Tento bylinný čaj je určený pro běžné pití. Posiluje dětský organismus a čistí krev. Více informací
Kód výrobku: 23085
Běžná cena: 44 Kč (ušetříte: 8 Kč = 18 %)
Cena s DPH: 36 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Apotheke Dětský čaj bylinný pro běžné pití 20x1.5g

(93 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
claire17(19.08.2016)starstarstarstarstar

nalepova.lucie@seznam.cz(05.04.2016)starstarstarstarstar

Tulíček(20.03.2016)starstarstarstarstar

lucmor@seznam.cz(08.04.2015)starstarstarstarstar

terina(27.03.2015)starstarstarstar

fxi4fxi(17.02.2015)starstarstarstarstar

chutil, žiadny problém nebol.

evdvo@seznam.cz(09.12.2014)starstarstarstarstar

Richard Šmídl(20.01.2014)starstarstar

gabinka161(10.10.2013)starstarstarstarstar

Bez cukru. Dětem chutná. Je kvalitní.Je potřeba ho osladit medem.

pavlina.mezlova(07.08.2013)starstarstarstarstar

tomanikovi@email.cz(13.05.2013)starstarstarstarstar

Iveta Kokešová(04.12.2012)starstarstarstarstar

z počátku malému nechutnal,ale teď ho pije bez problému 2 hrníčky za den a bez přidaného cukru

Věra Lesáková(29.11.2012)starstarstarstarstar

Vyrtychová(21.11.2012)starstarstar

kometka25(05.11.2012)starstarstarstarstar

Je fajn, že není dávkování omezeno jednou porcí denně, jako je tomu u některých jiných čajů. Používáme ho často, dochucujeme medem nebo granulovaným dětským čajem.

PRO: příjemná chuť na štítku u každého sáčku je veselé zvířátko - to se líbí dětem
Iveta(09.09.2012)starstarstarstarstar

chutná dětem

kamgenet(28.07.2012)starstarstar

Ověřený zákazník(12.07.2012)starstarstarstarstar

hezky voní, dobře chutná klasika bez přidaného cukru, což je výhoda proti granulovaným čajům, i tak mu nic nechybí

kalkulacka(04.07.2011)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu