Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

APOTHEKE Zázvorový čaj s pomerančem BIO 20x1.5g

91
74
starstarstarstarstar  91 %
akceAPOTHEKE Zázvorový čaj s pomerančem BIO 20x1.5g
Lahodný sáčkový čaj se zázvorem, který zahřívá tělo, povzbuzuje unavenou mysl a pročišťuje organismus. Více informací
Kód výrobku: 88171
Běžná cena: 47 Kč (ušetříte: 8 Kč = 17 %)
Cena s DPH: 39 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Středa 14.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku APOTHEKE Zázvorový čaj s pomerančem BIO 20x1.5g

(91 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
nosovka@seznam.cz(08.09.2016)starstar

lekarna183(23.07.2016)star

1.mirka(25.04.2016)starstarstarstarstar

jjurasek(05.03.2016)starstarstarstarstar

blankap2002(28.02.2016)starstarstar

martina.bary@seznam.cz(28.01.2016)starstarstarstarstar

fifefo(16.01.2016)starstarstarstarstar

eliska.rez(13.01.2016)starstarstarstarstar

vondrakova1@seznam.cz(10.01.2016)starstarstarstarstar

Celková spokojenost s touto značkou. :-)

abolcaaja(07.11.2015)starstarstarstarstar

Velmi dobrý,chutná i synovi.

janicko29@seznam.cz(28.10.2015)starstarstarstarstar

vasek009(04.10.2015)starstarstarstarstar

matess.7(30.07.2015)starstarstarstarstar

ruckova.e@centrum.cz(28.07.2015)starstarstarstarstar

Doporučuji.

Kattes(08.07.2015)starstar

chutově málo výrazný

patrizia(07.07.2015)starstarstarstarstar

rabi(18.06.2015)starstarstarstarstar

Velmi chutný, hřejivý a můj oblíbený čaj. Objednávám znovu.

jasno158(04.05.2015)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(22.02.2015)starstarstarstarstar

chutný výborná cena

Lenka Rastočná(07.01.2015)starstarstarstarstar

evdvo@seznam.cz(09.12.2014)starstarstarstarstar

ufonek(15.10.2014)starstarstarstarstar

blanislawa(30.08.2014)starstarstarstarstar

Isis(25.06.2014)starstarstar

prajitka(16.05.2014)starstarstarstarstar

výborný

pinetka(12.05.2014)starstarstarstar

rostlinka(21.04.2014)starstarstarstarstar

Dobrá chuť, snad by mohl i trochu pomáhat díky zázvoru.. Proč ne.

nafra(16.04.2014)starstarstarstarstar

výborný

Krpcová(14.04.2014)starstarstarstarstar

výborný čaj

datelinka@seznam.cz(06.04.2014)starstarstarstarstar

andrejjana(13.03.2014)starstarstarstar

velmi dobrý čaj přivítali bychom ještě silnější aroma

Jelenka(22.02.2014)starstarstarstar

monikaveverka(01.02.2014)starstarstar

eva.johnova@siemens.com(22.01.2014)starstarstarstar

výrazná zázvorová chuť

RADKA15(28.10.2013)starstarstarstarstar

Výborný čaj, skvělá chut i bez dalšího dochucení. Doporučuji vyzkoušet!

Ověřený zákazník(16.10.2013)starstarstarstarstar

výborný

veruna77(16.09.2013)starstarstarstar

LUCIE(12.09.2013)starstarstarstarstar

Smialková(09.09.2013)starstarstarstar

Chutný, lahodný, lehce štiplavý- po zázvoru. Já ho nemůžu pít denně, ale 2x za týden si na něm pochutnám

tomanikovi@email.cz(13.05.2013)starstarstarstarstar

annyz(12.05.2013)starstarstarstarstar

Milada Tomášová(25.04.2013)starstarstarstarstar

stopka(25.04.2013)starstarstarstar

petr(23.04.2013)starstarstarstarstar

kvalitní čaj

PRO: ok
Ověřený zákazník(18.04.2013)starstarstarstarstar

pomáhá i při nachlazení

tootsie(16.04.2013)starstarstarstarstar

monika789(10.04.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(04.04.2013)starstarstar

testuji

PRO: nejsem odborník
PROTI: neznám
Veronika195(02.03.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(21.02.2013)starstarstar

chuťově jakžtakž , ale málo barví

PROTI: málo barví
evita77(21.02.2013)starstarstarstarstar

zuzana.zelizkova(27.01.2013)starstarstarstarstar

Hana Součková(22.01.2013)starstarstarstarstar

Voborníková(19.01.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(19.01.2013)starstarstarstarstar

Zbožňuji tento čaj

mfra(14.01.2013)starstarstarstarstar

Dobrý, netrpký.

Ověřený zákazník(12.01.2013)starstarstarstar

Moc dobrý čaj a ještě k tomu Bio.

kulcova(09.01.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(06.01.2013)starstarstarstarstar

Moc dobrý čaj, na to, že zázvor nemám příliš v lásce pro jeho palčivou chuť, tak v tomto čaji není tak výrazný a vůbec mi nevadí. Mohu jen doporučit!

PRO: chuť
Ověřený zákazník(17.12.2012)starstarstarstarstar

výborný

PRO: jednoduše výborný, nedám na něj dopustit. Jemná zázvorová příchuť, nic ostrého.
jupik-lu(03.12.2012)starstarstarstar

dasa2(27.11.2012)starstarstarstarstar

Chuťově vyvážený.

Ověřený zákazník(05.11.2012)starstarstarstarstar

mám již zkušenosti z loňského roku kupuji si ho každý rok doporučuji všem

PRO: výborný pro zimní období
agent2301(10.10.2012)starstarstarstarstar

Bacardi(28.09.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(23.09.2012)starstarstarstarstar

Velmi spokjena

Jana Tomášová(20.09.2012)starstarstarstar

Milena(18.09.2012)starstarstarstarstar

můj oblíbený čaj, který z běžných obchodů zmizel

PRO: výborná chuť a vůně
jamavo(21.08.2012)starstarstarstarstar

tomas.rusy@centrum.cz(08.08.2012)starstarstarstarstar

chalcedonka(06.08.2012)starstarstarstarstar

při nachlazení výborná pomoc, chuťově také vynikající

pfeifferova(06.08.2012)starstarstarstarstar

myska-06(03.08.2012)starstarstarstarstar

damijana(02.08.2012)starstarstarstarstar

Veronika Opletalová(03.07.2012)starstarstarstar

Čaj je chutný a osvěžující. Doporučuji ochutnat. Ve východní medicině (čínská, japonská, indická) je zázvor běžnou součástí léčivých přípravků.

Zuzana(26.06.2012)starstarstarstar

Dobry caj se zazvorem, ktery v zime zahreje.

PRO: Osvezujici chut Zahreje
PROTI: nic
Ověřený zákazník(10.06.2012)starstarstarstarstar

vynikající...zdravý

PRO: skvelá chut, není třeba doslazovat, případně stačí lžička medu.
Poola(07.06.2012)starstarstarstarstar

chuťové výborný čaj, pravidelně si ho tu objednávám

Ověřený zákazník(06.06.2012)starstarstarstarstar

Kupuji ho pravidelně

PRO: Chuťově výborný
Ověřený zákazník(31.05.2012)starstarstar

někde jsem ho ochutnal a už jsem po čaji zatoužil

PRO: hezká krabička i chuť
Ověřený zákazník(29.05.2012)starstarstarstarstar

výborný

Barbora(22.05.2012)starstarstar

chuťově výborný, zanechává "logr"

Žany(05.05.2012)starstarstarstarstar

výborný

PRO: chutný zahřeje osvěží
PROTI: nic
miska05(23.04.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(12.04.2012)starstarstarstarstar

výborný na prohřátí

Ověřený zákazník(09.04.2012)starstarstarstarstar

výborný

Ověřený zákazník(06.03.2012)starstarstarstarstar

s čajem jsem spokojená, výborná chuť ...

Marie(23.02.2012)starstarstarstar

velmi dobrý čaj, kdo má rád zázvor, ocení ho.

sexygoddess(21.02.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(17.02.2012)starstarstarstarstar

Zázvorový čaj jsem si vybrala pro zimu, kdy člověk potřebuje zahřát a tento účel plně po vyzkoušení splňuje. Má výbornou chuť a doporučuji všem zkusit, určitě i další nabízené chutě.

PRO: příznivá cena výborná, ostřejší chuť zahřál
Jana Kalendová(17.02.2012)starstarstarstarstar

Moc mi chutná a povzbuzuje

PRO: Vynikající
PROTI: Žádné proti není
kozenka(14.02.2012)starstarstarstarstar

PetraR(14.01.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(03.01.2012)starstarstarstarstar

je výborný

ajka(27.12.2011)starstarstarstarstar

velmi dobrý a účinný čaj při nachlazení

PRO: výborný
Ověřený zákazník(17.12.2011)starstarstarstar

dobrá chuť

Olga(12.12.2011)starstarstarstarstar

-čaj používám již delší dobu-doporučuji

PRO: -je to příjemný čaj
Ověřený zákazník(04.12.2011)starstarstarstarstar

čaj je super,doporučuji

Ověřený zákazník(22.11.2011)starstarstarstarstar

Vynikající chuť, výrazně zahřívací.

Hahora(13.11.2011)starstarstar

EvulinkaH(16.06.2011)starstarstarstarstar

Vladan(13.01.2011)starstarstarstarstar

ajina(01.12.2010)starstarstarstarstar

Velmi chutný bio čaj

fishtamin(21.10.2010)starstarstarstar

dagmar(23.05.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu