Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Bioderma Phoroderm

APOTHEKE Zázvorový čaj s pomerančem BIO 20x1.5g

91
76
starstarstarstarstar  91 %
akce

 

APOTHEKE Zázvorový čaj s pomerančem BIO 20x1.5g
Lahodný sáčkový čaj se zázvorem, který zahřívá tělo, povzbuzuje unavenou mysl a pročišťuje organismus. Více informací
Kód výrobku: 88171
Běžná cena: 47 Kč (ušetříte: 8 Kč = 17 %)
Cena s DPH: 39 
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 26.6.2017
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku APOTHEKE Zázvorový čaj s pomerančem BIO 20x1.5g

(91 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
kedlicek(24.02.2017)starstarstarstarstar

martina.bohacova@email.cz(03.01.2017)starstarstarstarstar

nosovka@seznam.cz(08.09.2016)starstar

lekarna183(23.07.2016)star

1.mirka(25.04.2016)starstarstarstarstar

jjurasek(05.03.2016)starstarstarstarstar

blankap2002(28.02.2016)starstarstar

martina.bary@seznam.cz(28.01.2016)starstarstarstarstar

fifefo(16.01.2016)starstarstarstarstar

eliska.rez(13.01.2016)starstarstarstarstar

vondrakova1@seznam.cz(10.01.2016)starstarstarstarstar

Celková spokojenost s touto značkou. :-)

abolcaaja(07.11.2015)starstarstarstarstar

Velmi dobrý,chutná i synovi.

janicko29@seznam.cz(28.10.2015)starstarstarstarstar

vasek009(04.10.2015)starstarstarstarstar

matess.7(30.07.2015)starstarstarstarstar

ruckova.e@centrum.cz(28.07.2015)starstarstarstarstar

Doporučuji.

Kattes(08.07.2015)starstar

chutově málo výrazný

hana.barborkova@email.cz(07.07.2015)starstarstarstarstar

rabi(18.06.2015)starstarstarstarstar

Velmi chutný, hřejivý a můj oblíbený čaj. Objednávám znovu.

jasno158(04.05.2015)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(22.02.2015)starstarstarstarstar

chutný výborná cena

Lenka Rastočná(07.01.2015)starstarstarstarstar

evdvo@seznam.cz(09.12.2014)starstarstarstarstar

angelek@seznam.cz(15.10.2014)starstarstarstarstar

blanislawa(30.08.2014)starstarstarstarstar

Isis(25.06.2014)starstarstar

prajitka(16.05.2014)starstarstarstarstar

výborný

pinetka(12.05.2014)starstarstarstar

rostlinka(21.04.2014)starstarstarstarstar

Dobrá chuť, snad by mohl i trochu pomáhat díky zázvoru.. Proč ne.

nafra(16.04.2014)starstarstarstarstar

výborný

Krpcová(14.04.2014)starstarstarstarstar

výborný čaj

datelinka@seznam.cz(06.04.2014)starstarstarstarstar

andrejjana(13.03.2014)starstarstarstar

velmi dobrý čaj přivítali bychom ještě silnější aroma

Jelenka(22.02.2014)starstarstarstar

monikaveverka(01.02.2014)starstarstar

eva.johnova@siemens.com(22.01.2014)starstarstarstar

výrazná zázvorová chuť

RADKA15(28.10.2013)starstarstarstarstar

Výborný čaj, skvělá chut i bez dalšího dochucení. Doporučuji vyzkoušet!

Ověřený zákazník(16.10.2013)starstarstarstarstar

výborný

veruna77(16.09.2013)starstarstarstar

LUCIE(12.09.2013)starstarstarstarstar

Smialková(09.09.2013)starstarstarstar

Chutný, lahodný, lehce štiplavý- po zázvoru. Já ho nemůžu pít denně, ale 2x za týden si na něm pochutnám

tomanikovi@email.cz(13.05.2013)starstarstarstarstar

annyz(12.05.2013)starstarstarstarstar

Milada Tomášová(25.04.2013)starstarstarstarstar

stopka(25.04.2013)starstarstarstar

petr(23.04.2013)starstarstarstarstar

kvalitní čaj

PRO: ok
Ověřený zákazník(18.04.2013)starstarstarstarstar

pomáhá i při nachlazení

tootsie(16.04.2013)starstarstarstarstar

monika789(10.04.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(04.04.2013)starstarstar

testuji

PRO: nejsem odborník
PROTI: neznám
Veronika195(02.03.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(21.02.2013)starstarstar

chuťově jakžtakž , ale málo barví

PROTI: málo barví
evita77(21.02.2013)starstarstarstarstar

zuzana.zelizkova(27.01.2013)starstarstarstarstar

Hana Součková(22.01.2013)starstarstarstarstar

Voborníková(19.01.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(19.01.2013)starstarstarstarstar

Zbožňuji tento čaj

mfra(14.01.2013)starstarstarstarstar

Dobrý, netrpký.

Ověřený zákazník(12.01.2013)starstarstarstar

Moc dobrý čaj a ještě k tomu Bio.

kulcova(09.01.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(06.01.2013)starstarstarstarstar

Moc dobrý čaj, na to, že zázvor nemám příliš v lásce pro jeho palčivou chuť, tak v tomto čaji není tak výrazný a vůbec mi nevadí. Mohu jen doporučit!

PRO: chuť
Ověřený zákazník(17.12.2012)starstarstarstarstar

výborný

PRO: jednoduše výborný, nedám na něj dopustit. Jemná zázvorová příchuť, nic ostrého.
jupik-lu(03.12.2012)starstarstarstar

dasa2(27.11.2012)starstarstarstarstar

Chuťově vyvážený.

Ověřený zákazník(05.11.2012)starstarstarstarstar

mám již zkušenosti z loňského roku kupuji si ho každý rok doporučuji všem

PRO: výborný pro zimní období
agent2301(10.10.2012)starstarstarstarstar

Bacardi(28.09.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(23.09.2012)starstarstarstarstar

Velmi spokjena

Jana Tomášová(20.09.2012)starstarstarstar

Milena(18.09.2012)starstarstarstarstar

můj oblíbený čaj, který z běžných obchodů zmizel

PRO: výborná chuť a vůně
jamavo(21.08.2012)starstarstarstarstar

tomas.rusy@centrum.cz(08.08.2012)starstarstarstarstar

chalcedonka(06.08.2012)starstarstarstarstar

při nachlazení výborná pomoc, chuťově také vynikající

pfeifferova(06.08.2012)starstarstarstarstar

myska-06(03.08.2012)starstarstarstarstar

damijana(02.08.2012)starstarstarstarstar

Veronika Opletalová(03.07.2012)starstarstarstar

Čaj je chutný a osvěžující. Doporučuji ochutnat. Ve východní medicině (čínská, japonská, indická) je zázvor běžnou součástí léčivých přípravků.

Zuzana(26.06.2012)starstarstarstar

Dobry caj se zazvorem, ktery v zime zahreje.

PRO: Osvezujici chut Zahreje
PROTI: nic
Ověřený zákazník(10.06.2012)starstarstarstarstar

vynikající...zdravý

PRO: skvelá chut, není třeba doslazovat, případně stačí lžička medu.
Poola(07.06.2012)starstarstarstarstar

chuťové výborný čaj, pravidelně si ho tu objednávám

Ověřený zákazník(06.06.2012)starstarstarstarstar

Kupuji ho pravidelně

PRO: Chuťově výborný
Ověřený zákazník(31.05.2012)starstarstar

někde jsem ho ochutnal a už jsem po čaji zatoužil

PRO: hezká krabička i chuť
Ověřený zákazník(29.05.2012)starstarstarstarstar

výborný

Barbora(22.05.2012)starstarstar

chuťově výborný, zanechává "logr"

Žany(05.05.2012)starstarstarstarstar

výborný

PRO: chutný zahřeje osvěží
PROTI: nic
miska05(23.04.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(12.04.2012)starstarstarstarstar

výborný na prohřátí

Ověřený zákazník(09.04.2012)starstarstarstarstar

výborný

Ověřený zákazník(06.03.2012)starstarstarstarstar

s čajem jsem spokojená, výborná chuť ...

Marie(23.02.2012)starstarstarstar

velmi dobrý čaj, kdo má rád zázvor, ocení ho.

sexygoddess(21.02.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(17.02.2012)starstarstarstarstar

Zázvorový čaj jsem si vybrala pro zimu, kdy člověk potřebuje zahřát a tento účel plně po vyzkoušení splňuje. Má výbornou chuť a doporučuji všem zkusit, určitě i další nabízené chutě.

PRO: příznivá cena výborná, ostřejší chuť zahřál
Jana Kalendová(17.02.2012)starstarstarstarstar

Moc mi chutná a povzbuzuje

PRO: Vynikající
PROTI: Žádné proti není
kozenka(14.02.2012)starstarstarstarstar

PetraR(14.01.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(03.01.2012)starstarstarstarstar

je výborný

ajka(27.12.2011)starstarstarstarstar

velmi dobrý a účinný čaj při nachlazení

PRO: výborný
Ověřený zákazník(17.12.2011)starstarstarstar

dobrá chuť

Olga(12.12.2011)starstarstarstarstar

-čaj používám již delší dobu-doporučuji

PRO: -je to příjemný čaj
Ověřený zákazník(04.12.2011)starstarstarstarstar

čaj je super,doporučuji

Ověřený zákazník(22.11.2011)starstarstarstarstar

Vynikající chuť, výrazně zahřívací.

Hahora(13.11.2011)starstarstar

EvulinkaH(16.06.2011)starstarstarstarstar

Vladan(13.01.2011)starstarstarstarstar

ajina(01.12.2010)starstarstarstarstar

Velmi chutný bio čaj

fishtamin(21.10.2010)starstarstarstar

dagmar(23.05.2010)starstarstarstar

Potřebujete odbornou radu?
Zkuste chat s lékárníkem

Mgr. Pavla Horáková

a další kvalifikovaní lékárníci

radí zdarma on-line 8 - 22 hodin

každý den i o víkendu

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz