Sypká směs na přípravu dezertu Panna Cotta.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
BIO panna cottu je možné sladit i alternativními sladidly, k přípravě doporučujeme použít BIO mléko a BIO smetano, případně lze použít i sojovou smetanu nebo rostlinou BIO náhražku mléka.
BIO sušená syrovátka, BIO sušený glukózový sirup, BIO kukuřičný škrob, zahušťovadlo: BIO agar; BIO vanilka mletá. Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1488 kJ/ 350 kcal, Tuky 0,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g, Sacharidy 79 g z toho cukry 50 g, Bílkoviny 7 g, Sůl 0,85 g.
Obsah sáčku a 0,5 - 1 lžíci BIO třtinového cukru (cca 20 g) důkladně rozmícháme ve 200 - 250 ml smetany ke šlehání. 200 ml mléka přivedeme k varu, přilijeme směs se smetanou a povaříme 1 minutu. Vlijeme do dezertních misek vypláchnutých studenou vodou a necháme vychladnout do úplného ztuhnutí (cca 2 hodiny). Můžeme servírovat v miskách, nebo opatrně uvolníme od okraje misky a vyklopíme na dezertní talířek. Před podáváním polijeme dezert ovocnou nebo čokoládovou omáčkou, můžeme zdobit čerstvým ovocem a mátou.
Balení obsahuje 40 g.
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.