Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

ALTERMED Femisan vaginální gel 50 g - 6 ks aplikátorů

87
21
starstarstarstarstar  87 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
ALTERMED Femisan vaginální gel 50 g - 6 ks aplikátorů
Vaginální gel, který pomáhá udržovat a obnovovat přirozené mikrobiální prostředí poševní sliznice. Ideálním pomocníkem při udržování intimní hygieny,...Více informací
Kód výrobku: 87624
Běžná cena: 170 Kč (ušetříte: 18 Kč = 11 %)
Cena s DPH: 152 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku ALTERMED Femisan vaginální gel 50 g - 6 ks aplikátorů

(87 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Juricova.sona(03.10.2014)starstar

Podle mych letitych zkusenosti je Femigel sice drazsi, ale mnohonasobne lepsi a ucinnejsi. Femisan je levna nahrazka. Uz si jej nekupuji.

svetozara.zarka(17.07.2014)starstarstarstarstar

Výborné pro prevenci s použitím Probiotických tampónů ellen při koupání v bazénech, vířivkách... Škoda, že je nyní na trhu nedostupný.

martinpetulcin(28.03.2014)starstarstarstarstar

léčba ganekologických zánětů bez návštěvylékaře, mezi tea tree k vaginální aplikaci nejlepší cena

MoM(18.03.2014)starstarstarstarstar

evajochova(09.01.2014)starstarstarstar

Jako prevence a léčba počínající infekce naprosto vynikající. Při již propuklé infekci mi nedokázal pomoci a musela jsem zvolit účinnější přírodní prostředek.

Eva Janečková(18.11.2013)starstarstarstarstar

Smialková(09.09.2013)starstarstarstar

Dobrý, lehce mentolový díky tee tree oil, možná pro někoho nepřijemný pocit. Musela jsem si zvykat delší dobu i já, ale jinak je kvalitní, spokojenost

francova(03.09.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(10.05.2013)starstarstarstar

Zatím dobrý, budu ho používat na doporučení i preventivně

PRO: Zbavil mě začínajícího problému
Ověřený zákazník(09.05.2013)starstarstarstarstar

Příjemné používání, jemně chladí, šikovný aplikátor

sofiarigolade(17.04.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(26.03.2013)starstarstarstarstar

osvěžující a účinné

evita77(21.02.2013)starstarstarstarstar

janoskova#nembv.cz(13.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(25.01.2013)starstarstarstarstar

výborný produkt doporučuji

PRO: výborný produkt doporučuji
PROTI: nic
KatyStepan(23.01.2013)starstarstarstarstar

daisy_1030(10.01.2013)starstar

Mě osobně moc nepomáhal.

1.mirka(10.01.2013)starstarstarstarstar

matache(06.01.2013)starstarstarstarstar

příjemně chladí, ulevuje po první aplikaci

Ověřený zákazník(21.12.2012)starstarstarstarstar

Dobrý poměr cena-kvalita.

PRO: Cena.
beatlefan(13.12.2012)starstarstarstarstar

agent2301(10.10.2012)starstarstarstar

Dolorka(03.08.2012)starstarstarstar

Jana(29.07.2012)starstar

nemám odzkoušeno

PRO: zatím jsem nevyzkoušela
PROTI: nevím
Erika(16.06.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji všem!! Parádní cena a super věc!! :)

PRO: Parádní věcička!! Super cena!!
PROTI: Ne
Ověřený zákazník(27.03.2012)starstarstarstarstar

používám pravidelně a je výborný

PRO: funguje, skvělý jako prevence při častém pobytu v bazénech
Ověřený zákazník(11.02.2012)starstarstarstarstar

při prvních dvou použití jsou cítila krátkodobé pálení. pak už ne a opravdu funguje :)

PRO: funguje
Ověřený zákazník(24.12.2011)starstarstarstarstar

používám na doporučení lékárníka, od té doby nemusím počínající gynekologické problémy s lékařem

PRO: prevence a léčba vaginálních infekcína rozdíl od jiných tea tree přípravků lze použít vnitřně s aplikátorem nebo jen zevně a tubu opět uzavřít
Bacardi(16.12.2011)starstar

Martik(28.04.2011)starstarstarstarstar

výborný výrobek, doplňuji s intimním mýdlem Altermed a mé stále se vracející potíže jsou minulostí

martina 12(30.09.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu