Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

ALPECIN Hair Energizer Liquid 200 ml

85
17
starstarstarstarstar  85 %
akceALPECIN Hair Energizer Liquid 200 ml
Vlasové tonikum Alpecin udržuje vlasové kořínky aktivní a pomáhá prodloužit jejich růstové fáze. Více informací
Kód výrobku: 45219
Běžná cena: 251 Kč (ušetříte: 29 Kč = 12 %)
Cena s DPH: 222 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku ALPECIN Hair Energizer Liquid 200 ml

(85 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
petra.dav@post.cz(21.11.2016)starstarstarstar

precejana(22.02.2016)star

Vlasy jsou po něm jakoby těžké a zmaštěné.

rromanaf@email.cz(01.09.2015)starstarstarstarstar

karcoolka88@seznam.cz(19.08.2015)starstarstarstarstar

lekarna183(15.05.2015)starstarstar

z počátku dobrý, časem přestal působit

martina.dzurbanova@yahoo.com(16.03.2015)starstarstarstarstar

tenhle výrobek je zatím nejlepší co jsem vyzkoušela mohu jenom doporučit.

hkohoutice(09.11.2014)starstarstarstarstar

Doporučuji.

menclova.hana@aterint.com(20.05.2014)starstarstarstarstar

Richard Šmídl(20.01.2014)starstarstar

Smialková(09.09.2013)starstarstarstarstar

K dlouhodobému používáni, výsledky se dostaví již po pár použití

Ověřený zákazník(23.05.2013)starstarstarstarstar

příjemně osvěží, svěže voní

miska.dablik(05.02.2013)starstarstarstarstar

magdalenaormandikova(23.10.2012)starstarstarstarstar

agent2301(10.10.2012)starstarstarstarstar

sylvilik(09.09.2012)starstarstar

ebubu(14.08.2012)starstarstarstarstar

Schneegeier(30.07.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(05.07.2012)starstarstarstarstar

príjemne páli-stimuluje pokožku hlavy, treba preto dbať, aby bol rovnomerne nanesený

ajina(03.07.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(11.05.2012)starstarstar

Těžko posoudit, do jaké míry funguje proti vypadávání vlasů, ale je to zajímavý a praktický nápad.

PRO: Dlouho vydrží. Snadno se aplikuje. Příjemný pocit po aplikaci.
PROTI: Těsně po aplikaci pach alkoholu. Částečně tuží vlasy, i když to není nikde uvedeno.
Ověřený zákazník(02.04.2012)starstarstarstarstar

zatím neví a okno nejde zavřít

Ověřený zákazník(08.02.2012)starstarstar

Dobrá cena vzhladem k vlastnostem produktu.

Ověřený zákazník(24.11.2011)starstarstarstarstar

doporučuji

Milan(25.08.2011)starstarstarstarstar

Napomáhá proti vypadávání vlasů

Jan B.(15.08.2011)starstarstarstar

Alpecin se musí užívat dlouhodobě, první výsledky čekejte až po třech měsících při denním mytí. Pakliže si uvědomíte, že nic není zadarmo a budete každý den aplikovat, máte z poloviny vyhráno. Kofein opravdu účinkuje, což je i vědecky prokázáno. A tohle je jediný výrobek, který ho nabízí za nejnižší cenu.(výrobce má totiž patent). Doporučuji užívat společně se šamponém, výsledky jsou pak lepší.

PRO: -při pravidelném(denním)užívání se "hmatatelné" výsledky dostaví do pár měsíců(což je normální doba-vlasy jsou totiž v různých fázích růstu)
PROTI: -při doporučeném užívání společně se šamponem je již cena trochu vyšší
Ověřený zákazník(08.08.2011)starstarstarstar

používala jsem alpecin kofeinový šampon a tonikum se mi zdálo jako dobrý doplněk

PRO: příjemná vůněkofeinový extrakt
PROTI: příliš velká dírka v aplikátoru
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu