Dokonalé spojení agávového sirupu a karamelu. V BIO kvalitě. Nízký glykemický index a široké využití.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Agávový sirup vyniká až o 30 % vyšší sladivostí než běžný rafinovaný cukr, tudíž je ho pro dosažení dokonale sladké chuti potřeba daleko menší množství. Další velkou předností agávového sirupu je fakt, že obsahuje minimálně 66 % fruktózy a maximálně 25 % glukózy. Sirup je vzhledem ke svému nízkému glykemickému indexu vhodný i pro diabetiky nebo osoby na redukční dietě.
Sirup se velmi dobře rozpouští. Využití najde ve studené i teplé kuchyni. Lahodnou chuť tohoto sirupu oceníte v nejrůznějších dezertech, palačinkách, zmrzlinových pohárech nebo nápojích.
*z kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladujte v suchu a chladu. Nevystavujte slunečním paprskům.
Energetická hodnota |
1244kJ/293 kcal |
Tuky |
< 0,5 g |
Sacharidy |
73 g |
Bílkoviny |
< 0,5 g |
Sůl |
0,01 g |
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.