Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

AKNEROXID 5 GEL 1X50GM 5%

90
17
starstarstarstarstar  90 %
AKNEROXID 5 GEL 1X50GM 5%
Gel k lokální (místní) aplikaci na kůži k zevní léčbě acne vulgaris akné, (trudovitosti). Více informací
Kód výrobku: 12952
Cena s DPH: 172 Kč
Dostupnost: skladem
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku AKNEROXID 5 GEL 1X50GM 5%

(90 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
mar.martinu@seznam.cz(27.11.2016)starstarstarstarstar

veruk2@seznam.cz(27.04.2016)starstarstarstarstar

funguje ale...

PRO: pomáhá na pupínky, akné stačí malinko vysušuje - olupuje, díky tomu je pupínek za pár dní je fuč funguje stejně jako Eclaran, který je na recept
PROTI: doporučuji dávat spíše lokálně - u citlivé pleti delší začervenání, ale hnis v pupínku už není! bohužel jednou začnete = musíte používat pořád
stepanka.hampelova@seznam.cz(20.02.2016)starstarstar

zanechává velké červené skvrny, během pár hodin zmizí

Lenka Zelenková(10.09.2015)starstarstar

Z počátku fungoval supr, ale pak se u mě projevila reakce, která vypadá jako ekzém, červené fleky, tak už ho používat nemohu.

zuzanablazejova(01.07.2015)starstarstarstarstar

crhakp(19.06.2015)starstarstarstarstar

Doporučeno kožní lékařkou pro syna,bohužel ani po měsíci nevidím výsledek.Syn tvrdí že to štípe.Dělají se z toho strupy,svědí to.

filip.krikava@gmail.com(07.04.2015)starstarstarstar

Market(10.11.2014)starstarstarstarstar

Používám pár dnů, ale výsledky jsou zřetelné a jasné. Opravdu snad po prvním použití!!! Čemuž jsem při četbě jiných recenzí nevěřila. Uvidíme po delším užívání

vencapx(05.07.2014)starstarstarstar

Ilonas(29.05.2014)starstarstarstarstar

Maximální spokojenost a bez předpisu :o) Jemně vysušuje a pokožka se olupuje, ale to je účel. Jen pozor lidičky co máte extra citlivou pleť!

Lennusska(05.06.2013)starstarstar

Iveta(26.05.2013)starstarstarstarstar

Opravdu spokojenost ;-)

PRO: účinný gel vhodný na obličej redukuje akné a dobře vyběluje fleky, které po něm zůstávají
Ověřený zákazník(23.05.2013)starstarstarstar

Výborný pomocník na akné, avšak doporučuji pleť častěji hydratovat, akneroxid dost vysušuje

PRO: redukuje akné mizí i černé tečky!
PROTI: hodně vysušuje
kalimero(25.04.2013)starstarstarstarstar

opravdu pomáhá na slabší formy akne, ucinek je viditelny,je treba používat ho pravidelně,na siln.formu akne je lepší zvolit 10 %

AlenaDudkova(13.04.2013)starstarstarstarstar

Výborný i na silnější i akné - konečně! Vysušuje, léčí, pleť může být mírně začervenalá, ale to po pár dnech zmizí. Nevhodné na citlivou pleť. (Odbarvuje!!!)

Ověřený zákazník(01.04.2013)starstarstarstarstar

Jsem naprosto spokojená.

PRO: Po dlouhé době jsem narazila na opravdu účinný ,,lék"...Během dvou dnů již viditelné zlepšení.
PROTI: Žádné není.
vpawlasova(24.09.2012)starstarstarstar

chalcedonka(06.08.2012)starstarstarstarstar

vlkova(10.06.2012)starstarstarstarstar

skutečně mi pomáhá,nesmí chybět v mé kosmetice

hlozkova(23.03.2012)starstarstarstarstar

pro mě to nejúčinněší, co se dá bez předpisu koupit

Ověřený zákazník(08.03.2012)starstarstarstar

doporučuji

Ověřený zákazník(18.12.2011)starstarstarstarstar

skvělé řešení na akné,opravdu účinná pomoc

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu