Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Základ směsi tvoří čirok, jedna z nejstarších obilnin na světě, která je z nutričního hlediska ceněna pro svůj vysoký podíl bílkovin. Originální recepturu dále doplňuje dýňová mouka. Směs je dále obohacena o slunečnicová a lněná semínka.
Návod k přípravě v domácí pekárně:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijte cca 370 ml vlažné vody. Chcete-li, přilijte 20 ml oleje. Přisypte obsah balení. Nakonec do důlku uprostřed směsi přidejte droždí (5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí). Pořadí kroků zachovejte, i když výrobce vaší pekárny doporučuje jiný postup. Pečte na bezlepkový program případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.
Návod k přípravě v klasické troubě:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí (5 g sušeného nebo 21g čerstvého droždí). Důkladně promíchejte. Cca 370 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby. Chcete-li, přilijte 20 ml oleje. Vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník na plech nebo ještě lépe do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.
kukuřičný škrob, čiroková mouka hladká (15 %), bramborový škrob, tapiokový škrob, slunečnicová semínka mletá, dýňová mouka (5 %), lněná semínka, dextróza, sůl, přírodní zahušťovadlo guarová guma, slunečni
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.