Lékárna.cz

XXLABS Maximum Whey Protein Isolate jahodový 2200 g

Doplněk stravy Více o legislativě
XXLABS Maximum Whey Protein Isolate jahodový 2200 g XXLABS Maximum Whey Protein Isolate jahodový 2200 g

Výprodej

DÁREK XXLABS BCAA 90 kapslí

Špičkový proteinový přípravek navržený profesionály. Doplněk stravy pro sportovce.

Více informací

Skladem už jen 3 - 5 kusů V úterý 2. 4. odešleme, u vás ve středu 3. 4.

Před slevou: 1 839 Kč
1 499 Kč (0,68 Kč/g)
Ušetříte: 18 % (340 Kč)
Doprava domů od 59 Kč 97 % spokojených zákazníků

Potřebuji poradit

1 499 Kč

Přidejte ještě

Do košíku
Do košíku

XXLABS Maximum Whey Protein Isolate jahodový 2200 g

Maximum Whey Protein Isolate 2200 g jahoda - WPI92

Špičkový proteinový přípravek navržený profesionály pro maximální svalové přírůstky. Nechali jsme pro Vás vyrobit prvotřídní proteinový přípravek, který Vám za velice slušné peníze přinese nečekané výsledky.

Mnoho firem používá v dnešní době laciné zdroje bílkovin, jejich proteinové přípravky jsou pak plné sojových, pšeničných a mnoha dalších méněhodnotných bílkovin.

Pro maximální výkony ale potřebujete tvrdý trénink a maximální podporu Vašeho proteinového přípravku.
Náš Maximum Whey Protein Isolate obsahuje výhradně syrovátkové zdroje bílkovin a to v jejich nejefektivnější formě.

Pouze dobře vstřebatelný protein s kompletním aminokyselinovým spektrem, může být úspěšným budovatelem kvalitní svalové hmoty. Přesně tím náš protein je!

Náš výrobek je tvořen z hlavní části jedním z nejkvalitnějších proteinových zdrojů na trhu - Whey Protein Isolatem.

Spolu s Whey Protein Concetratem Vám poskytnou maximálně rychlý přísun skvěle se vstřebávajících bílkovin a tím i nadstandardní komfort pro Vaše těžce trénující tělo.

Dopřejte svému tělu 2-4 odměrky Maximum Whey Protein Isolate denně.

Nutriční hodnoty ve 100g*
Energetická hodnota 1642kJ / 392 kcal
Bílkoviny 86 g
Sacharidy 3,43 g
Tuky 3,34 g
Cholesterol 103 mg
Vápník 226 mg (28%)**
Sodík 478 mg ***

Složení:
Proteinová směs (izolát syrovátkových bílkovin, ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkových bílkovin, odtučněný kakaový prášek (pouze příchuť čokoláda), přírodní aroma, lecitin, acesulfam draselný.

* Uvedené hodnoty jsou průměrné
** %DDD (denní doporučené dávky)
*** DDD (denní doporučená dávka) není stanovena

Esenciální aminokyseliny v jedné dávce:
Tryptofan 484 mg
Valin 1273 mg
Threonin 1335 mg
Isoleucin 1413 mg
Leucin 2774 mg
Lysin 2218 mg
Fenilalanin 783 mg
Methionin 532 mg
Semiesenciální aminokys. v jedné dávce:
Arginin 621 mg
Cystin 748 mg
Tyrisun 830 mg
Histidin 427 mg
Prolin 1154 mg
Kyselina glutamová 3856 mg
Neesenciální aminokyseliny v jedné dávce:
Kyselina asparagová 2554 mg
Serin 1048 mg
Glycin 413 mg
Alanin 1189 mg

Doporučené dávkování
Jako doplněk stravy namíchejte jednu odměrku přípravku (cca 27,5 g) se 100 až 150ml studené vody, nízkotučného mléka nebo jiným nápojem.

Denně užívejte 1-4 dávky (v závislosti na množství proteinu, kterým chcete doplnit stravu). Protein můžete užívat kdykoliv v průběhu dne, dávky je vhodné rovnoměrně rozložit.

Upozornění
Výrobek obsahuje fenilalanin. Nevhodné pro osoby trpící fenilketonurií. Přípravek není určen pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

XXLABS Maximum Whey Protein Isolate jahodový 2200 g

20 %
Hodnotil: 1 zákazník
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x

Informace o produktu

Značka:
Kód výrobku:
198189
Kód EAN:
8592691000206
Držitel rozhodnutí:
XXLABS Maximum Whey Protein Isolate jahodový 2200 g můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

Související produkty

XXLABS Maximum Whey Protein Isolate jahodový 1000 g

XXLABS Maximum Whey Protein Isolate jahodový 1000 g

XXLABS Maximum Whey Protein Isolate jahodový 1000 g XXLABS Maximum Whey Protein Isolate jahodový 1000 g

Špičkový proteinový doplněk stravy navržený profesionály.

Skladem už jen 1 - 2 kusy

989 Kč

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.