Lékárna.cz

HRAŠKA Na obalování pikantní 250 g

HRAŠKA Na obalování pikantní 250 g HRAŠKA Na obalování pikantní 250 g

Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a obalování masa, zeleniny a dalších potravin.

Více informací

Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří

56 Kč (0,22 Kč/g)
Doprava domů od 59 Kč 97 % spokojených zákazníků

Potřebuji poradit

56 Kč

Přidejte ještě

Do košíku
Do košíku

HRAŠKA Na obalování pikantní 250 g

Popis

Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autorkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.

Využití

  • Obalování - pouze s vodou slouží k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
  • Zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte a ochutíte s touto směsí.
  • Náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivem.
  • Pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy.

Složení

Hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření, chilli.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 434 kJ / 340 kcal
Tuky: 3,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 57,3 g
z toho cukry: 1,9 g
Vláknina: 9,4 g
Bílkoviny: 16,9 g
Sůl: 2,5 g

Skladování

Skladujte na suchém místě.

HRAŠKA Na obalování pikantní 250 g

95 %
Hodnotilo: 15 zákazníků
5
12x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x

Informace o produktu

Výrobce:
Značka:
Kód výrobku:
104318
Kód EAN:
8594056220014
Držitel rozhodnutí:
HRAŠKA Na obalování pikantní 250 g můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.