Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás zítra
Mlýnský obilný výrobek. Tmavý bulgur je předvařená, nalámaná celozrnná tvrdá pšenice. Zrno se vyčistí, uvaří, usuší a podrtí na menší kousky. V české kuchyni se bulgur používá do nádivek, karbanátků, polévek nebo jako příloha k masům.
Pšenice - středně mletá.
Může obsahovat stopy celeru.
Bulgur důkladně propláchněte, zalijte vařící vodou (poměr 2:1, voda : bulgur), přidejte sůl a kapku oleje. Povařte 2 minuty a dalších 20 min nechte dojít.
Energetická hodnota 1512 kJ/360 kcal, Tuky 1 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 78,1 g - z toho cukry 0 g, Bílkoviny 12,5 g, Sůl 0 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.