Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Pokud pro vás bude chuť hodně koncentrovaná a málo sladká, jednoduše ho zkombinujte s nějakým neutrálním sirupem, třeba s agávovým.
Použít jej můžete všude tam, kde uvítáte jeho výraznou chuť. Sirup můžete využít při pečení či ochucení pudinku. Sirup z ječného sladu se hodí na slané marinády a zálivky – skvělá je kombinace tohoto sirupu s tamari nebo olivovým olejem a hořčicí.
Ječný slad* (80 %), voda.
Sirup z ječného sladu obsahuje 2,5 % fruktózy, 9 % glukózy a 39 % maltózy.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Energetická hodnota: 1 218 kJ/291 kcal; tuky: 0,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 92 g; cukry: 92 g; bílkoviny: 4,5 g; sůl: 0,001 g.
Skladujte při teplotě do 20 °C.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.