Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Pokud jste pšeničný sirup ještě nestihli vyzkoušet, vězte, že s ním budete spokojeni. Optimálně sladí, v těstech dobře funguje a výslednou chuť pokrmu nezmění.
Pšeničný sirup je neutrální, sladký a spíše řídký. V závěru výrobního procesu pšeničného sirupu se přidává fruktóza, a to proto, aby se zvýšila sladivost.
K přímé spotřebě bez ředění i na přípravu sladkých pokrmů.
Pokud použijete obilné sirupy k oslazení těsta nebo pokrmu, může se stát, že vám díky obsaženým enzymům zřídne. Pokud tomu chcete předejít, sirup před použitím krátce povařte. U pokrmů, které chcete osladit i zahustit (např. omáčky), nejdříve dejte sirup, povařte a až potom zahustěte. Pokud vaříte kaši, přidejte sirup hned na začátku vaření, ne na konci na dochucení.
Pšenice* (75 %), voda.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Energetická hodnota: 1 264 kJ/302 kcal; tuky: 0,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 98 g; cukry: 86 g; bílkoviny: 0,1 g; sůl: 0,001 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.