Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Účinky
Šťáva z kyselého zelí může pomoci při náchylnosti k neprůchodnosti střev v důsledku stravovací chyby, působí příznivě na tráveni a peristaltiku střev. Vhodná pro diabetiky Je lehce stravitelná, má málo kalorií a hodně vitamínu C.
Dávkování
Jedna sklenka denně před každým jídlem. Dobře promíchat a podávat chlazené.
Účinné látky
Kyselina listová
Minerální látky
Vitamíny
Výroba
Tento švýcarský nápoj je vyroben z kvalitních vyzrálých hlávek bílého zelí přímým lisováním. Zelenina je pěstována na vlastní chemicky neošetřované půdě více než 70 let. Není ředěn vodou, nejedná se o zpětně ředěný koncentrát. Není uměle dochucován, dobarvován, doslazován a neobsahuje pomocné a konzervační látky. Šťávy jsou stáčeny pouze do skleněných lahví s nulovou migrací a 100% vzduchotěsnými. Uzávěr lahví je opatřen vlastním značkovým bezpečnostním uzávěrem. Biocertifikováno pro více než 50 zemí světa.
Složení
bílé zelí, mořská sůl
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.