Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Kešu máslo v BIO kvalitě je vynikající alternativa běžného másla plná vitamínů, minerálů nenasycených mastných kyselin, a vlákniny. Je bez přidaných cukrů, soli, dochucovadel, aditiv a jiných konzervantů.
Kešu máslo je výborné jednoduše namazané na pečivu, ale oceníte ho i v různých mléčných koktejlech, jogurtech, smoothie nebo müsli. Výborně se hodí do sladkých i slaných variací vařených a pečených jídel jako jsou například palačinky, pudinky, koláče, nebo dipy.
Pro zpestření chuti se můžou do kešu másla přimíchat například nakrájené sušené švestky, meruňky, bobule goji, rozinky, javorový sirup, sirup z aloe vera, kokosový sirup, kakao, med a podobně. Kešu máslo ocení i cukrářky a pekařky, protože krásně zjemní všechny sladké krémy do zákusků, ale i těsta na dortové korpusy, bábovky, rolády, slané pečivo a drobné cukroví.
V kešu másle nejsou použity žádné konzervanty, ztužené tuky ani aditiva, takže v něm může docházet k oddělení kešu oleje. Tento jev však nijak nesnižuje kvalitu másla, protože ho stačí před použitím promíchat. Kešu máslo je ve velice praktickém balení se šroubovacím uzávěrem, který zabraňuje jeho oxidaci a žluknutí.
Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie: 2531 kJ / 602.5 kcal; Tuky: 43.3 g – z toho 8.8 g nasycených mastných kyselin, 23.8 g mononenasycených mastných kyselin, 7.8 g polynenasycených mastných kyselin; Sacharidy: 29.4 g – z toho cukry 5.8 g; Vláknina: 3.2 g; Bílkoviny: 17.8 g; Sůl: 30 mg
Alergeny: Ořechy kešu.
100 % ořechy kešu v BIO kvalitě z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Kešu máslo se vyrábí z pečlivě vybraných kešu ořechů. Kešu vynikají lahodnou a jemnou chutí a jsou nezbytnou součástí zejména čínské a indické kuchyně. Kešu ořechy obsahují mimo jiné karotenoidy, vitamíny skupiny B a kyselinu listovou.
Země původu: Holandsko.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.